Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ugye nem lehet probléma ebben...

Ugye nem lehet probléma ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Kb 10 éve nyitottam egy bankszàmlát, amit elvileg még is szüntettem még akkor de már nem emlékszem teljesen. Ha neadj Isten megvan még az a számla, a bank nem fog írni az én adataimmal a nyugdijfolyósítónak vagy a munkahelyemnek hogy oda utalják a jövedelmeimet?
2022. szept. 14. 16:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha létező bankszámla lenne, akkor is neked kell megadni, hova utalják a pénzt.
2022. szept. 14. 16:23
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha még élő bankszámla lenne akkor hidd el hogy már a bíróság is keresne mert akkor tartoznál 10 évnyi számlavezetési díjjal a banknak - kamatokkal.

Nyugodtan kérdezz rá a banknál, hogy az X bankszámlaszám élő szám-e, nem kell elmondanod, hogy az valaha a tied volt.

Ahogy az első írta, mindig te adod meg a számlaszámot az utaláshoz, mert lehet hogy több számlád is van mégis a pároddal közös számlára szeretnéd utaltatni ami nem is a te neved alatt fut.

2022. szept. 14. 16:40
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy fent írták.

Egyébként én pont így jártam.

Nyitottam egy számlát, de végül egy másik bank jobban tetszett, oda kértem a fizum.

Mivel a számla üres volt, folyton hívtak, hogy tartozom a számlavezetési díjjal.

Meg hogy vegyek tőlük kedvezményes hitelt, stb.. Szóval hogy legyen forgalom a számlán.

Személyesen bementem, Megszűntettem, azóta nem hívnak.

Egy ideig még kaptam promóciós emaileket, már azt se.

2022. szept. 14. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!