Engem eléggé nyomaszt. Tudjuk (már aki nem naiv), hogy ez az előszobája további szigorításoknak. Dúró is beismerte, hogy a végső cél a "szemléletváltás". Konkrétan el fogják érni, hogy bizonyos körülmények között betiltsák az abortuszt. Lassan haladnak, mert a békát lassan kell megfőzni. Akarunk ilyen országban élni?
Lepontozás és sértegetés helyett esetleg reagálhatnál a felvetéseimre.
2022. szept. 14. 02:37
12/31 anonim válasza:
Attól tartok, hogy az abortusz korlátozásának előszele.
Maga a törvény nem hoz lázba, ha én kerülnék ilyen helyzetbe, a szívhangtól csak jobban undorodnék a magzattól. Számomra olyan élmény lenne, mintha valaki a bélférgemet mutogatná... Annál jobban akarnám, hogy kiszedjék belőlem.
De remélem sosem kerül rá sor.
2022. szept. 14. 02:42
13/31 anonim válasza:
De az biztos, hogy a következő lépésnél megyek sterilizáltatni Szlovákiába. Ha itt abortusztörvény lesz, akkor elköszönhetnek a méhemtől örökre.
2022. szept. 14. 02:44
14/31 anonim válasza:
A Politika rovatban is van egy kérdés erről.
2022. szept. 14. 03:00
15/31 A kérdező kommentje:
15: az a probléma, hogy utána olvastam és nem teljesen tiszta hányadik héttől hallható biztosan a szívhang. Mert vannak olyan esetek, amikor nem hallható a 6. héttől. Közben meg megy az idő.. Szóval használhatják ezt közvetett akadályoztatáshoz is. És nem fognak itt megállni. Csak puhítani kell a népet, mielőtt komolyabb törvényeket vezetnek be.
2022. szept. 14. 03:10
16/31 anonim válasza:
Van olyan is, hogy menopauza alatt esik teherbe. Az is szüljön akárhány évesen?
2022. szept. 14. 06:42
17/31 anonim válasza:
Többek között azt sem értem, hogy a (feltételezett) apának miért nem kell meghallgatnia...
2022. szept. 14. 07:16
18/31 anonim válasza:
17-es, ha neki is meg kellene hallgatnia, akkor neki is beleegyezési jogot kéne adni az abortuszhoz. Ez így lenne korrekt. Vagyis ha ő (akár a szívhang miatt, akár más miatt) nem akarna abortuszt, akkor a nő ne végeztethesse el.
2022. szept. 14. 07:47
19/31 anonim válasza:
A postást is be kellene idézni szívhang meghallgatásra.
2022. szept. 14. 07:51
20/31 anonim válasza:
Ennek mintájára javasolnám azt a törvényt, hogy még mielőtt a főnök kirúgja (bármilyen okból) az alkalmazottait, annak még beszélgetni kelljen a kirúgottal, annak férjével/feleségével gyerekeivel, minden hozzátartozójával és háztartásában élővel.
És ha valaki erre azt mondja, hogy ha az alkalmazott sz*rul végezte a dolgát és megérdemli a kirúgást, akkor az analógia alapján miért kellene mégis ragaszkodni hozzá, hogy megtartsuk a cégnél? Ugyanígy, miért ragaszkodnánk ahhoz, hogy egyedülálló anyák lepjék el a társadalmat?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!