Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Most szereztem tudomást róla...

Most szereztem tudomást róla ,hogy 3 honapja egy táborban a beleegyezésem nélkül készitettek egy videót rólam miközben aludtam.Hogy lehetne perre vinni az ügyet?

Figyelt kérdés
A lényeg, szivatás a videó fő tevékenysége. Ezt a videót egy ismerösöm videózta akinek a tulajdonában most is megvan a videó. Idáig nem volt nagy híre ezért kezdett most el zavarni a helyzet. Most elküldte pár embernek közösségi hálón.Ha nyilvánosságra hozzná a videót akkor perre tudnám vinni az ügyet vagy esélytelen? Milyen bizonyitékok kellenének?
2022. szept. 10. 11:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Milyen szivatás van benne pontosan?
2022. szept. 10. 12:00
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék jobban rá kitérni de van benne 18+ rész.
2022. szept. 10. 12:02
 3/8 A kérdező kommentje:
18 éves aluli vagyok . Szerintem ez is fontos ebben a helyzetben.
2022. szept. 10. 12:06
 4/8 anonim ***** válasza:
93%

Ha az akaratod ellenére nyilvánosságra kerül, az-az visszaélés történik, vagy emiatt hátrány ér téged, akkor polgári peres eljárást kezdeményezhetsz.

Mivel 18 éven aluli vagy, először beszéld meg a szüleiddel is!

Ha kérdezgetnek a suliban, hogy te pereskedtél-e akkor te nem tudsz semmiről! Ha bántalmaznak, akkor még azért is feljelentést tehetsz, mint az ügyhöz kapcsolódó plusz indok.

Ne hagyd magad!!! 😉

2022. szept. 10. 12:14
 5/8 anonim ***** válasza:
17%

Hagyjuk már ezt a feljelentgetősdit... apáddal, fiútestvéreiddel, egyéb fiúkkal veresd be a fejét annak a baromnak.

Már a lefilmezés után meg kellett volna tenni.

Beteg állat, aki másokat így filmez.

2022. szept. 10. 12:28
 6/8 anonim ***** válasza:
42%

Kérdés, hogy milyen tábor és mit írtál (vagy írtak a szüleid) hozzá alá. Elég sok ilyesmiben ott van valahol apró betűs részben, hogy az eseményen felvétel készülhet rólad és ezt felhasználhatják.

Ha ilyenről nincs szó, akkor jogos lehet a kérésed. Ebben az esetben egy jól megírt szöveggel már le is veszik, mert nem akarnak jogi procedúrát.

És kérdés az is, hogy mi az a 18-as dolog. Ha valóban olyan és 18 alatt vagy, akkor az aláírt engedély sem él.

2022. szept. 10. 13:16
 7/8 anonim ***** válasza:
29%
Még csak most kezdődött a suli, inkább haverkodj, hogy legyenek barátaid.
2022. szept. 10. 13:58
 8/8 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem Neked is az a legjobb, ha elfelejted és túllépsz rajta.
2022. szept. 10. 22:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!