7 rendbeli lopás vétséggel,ennek gyanújával ,büntetlen előélettel védekezhet valaki szabadlábon ?
A lopás büntetése vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztés, ha a lopást kisebb értékre (50.001,- Ft-tól, 500.000,- Ft-ig) ,
A lopás büntetése bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a lopást nagyobb értékre (500.001- 5.000.000,- Ft-ig),A büntetés egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a lopást jelentős értékre (5.000.001- 50.000.000,- Ft-ig) ..................
nem folytam pontosan tudom ezeket a JOGGYAKORLAT ÉRDEKELNE . Köszönöm.
Több mindentől függ ez, nem csak a bűncselekmény súlyosságától.
Pl. fennáll-e a szökés veszélye, tanúkat befolyásolhatja-e, bűnismétlés lehetősége...
Lassan írom meg értsd : Noname bárkinek beszólhatnék én is ,de teszem mert kultúrember vagyok. De remélem téged Isten megver ! Börtönbe csak a csicskám lennél Levike :-)
Hozzáértők hozzá szólásat várom ,volt rendőrökét,egykori ügyvédekét. Köszönöm.
Oh, igen.
Pont ez a stílus, ami ösztönzi a segítő szándékú embereket, hogy ingyen tanácsot adjanak a szabadidejükben.
Ja, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!