Mi lehet kapni esetleges kaja lopásért?
Sokat gondolkozik hogy mivel világ gazdasági helyzet van,sokunknak nincsen pénz,és mivel nincs pénz=Nincs kaja pia.
És most lehszögezném hogy nem szeretnék lopni,mert minek?
És mondjuk mit lehet kapni ha esetleges kaja lopásért?
Nyilván nem alkohol lopás meg hasonló.
Ha jól tudom, régen 20.000 forintig szabálysértés volt a lopás, ezt eltörölték, és már bármilyen lopás törvényszegésnek minősül.
De ez jobb helyeken ki is van írva. Például nálunk a Lidlben a kasszáknál ki van rakva, hogy nem éri meg lopni, a szöveget nem tudom pontosan.
2,
De kontrekan mi ami mondjuk törvényt bont?
PL ellopok egy zacskó szemlét,vajat,szalámit,és 2 üveg 7upot akkor már 2 évet kapok?
Ami konkrétan törvényt bont, az a lopás ténye. A lopás mértéke az csak súlyosbító körülmény.
Annak idején ha valaki lopott egy almát (és elkapták), akkor levágták a kezét. Ha mást lopott el, akkor is.
Nem az számít hogy mit lopsz hanem hogy mennyiért.
50 ezer alatt szabálysértés
50 ezer felett bűncselekmèny.
Akár 100 ezer pénzbüntetést is kaphatsz. Jó drága kifli lesz ha lebuksz.
Érdekes, annak ellenére, hogy állításod szerint nem szeretnél lopni, mégis minden részlet és pontos büntetés érdekel.
A kérdéseid ellentétben állnak a kijelentéseddel. Ne itt tudakold meg, hogy mire számíthatsz lopás esetén.
NORMÁLIS ember ilyenen el sem töpreng.
El lehet menni dolgozni is!!
6
Kábé az akarod mondani hogy lopni szeretnék😅
Mintha te PL fegyvereket néznél és érdekelne mi hogyan kélne,akkor te már lövöldözni szeretnél?
Vagyis csak airsoft fegyókat néztél nem rendeset,és csak airsoft-ozni akarnál.
Most ezen a logikán gondolkozol😃
"El lehet menni dolgozni is!!"
Tanuló 18 éves diák vagyok,és testi fogyatékos,kelet mo-n élek🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂
Igen, persze, én meg Ferenc pápa személyesen.
Semmilyen körülmény nem lehet alapja a lopásnak. Ez no-way, nem járható út. Más megoldásokat keressél, mellesleg manapság igen támogatott a megváltozottak foglalkoztatása.
Szóval mellébeszélésen és a lopáson töprengés helyett keress igazi megoldásokat a pénzügyi problémáidra!
Rossz a logikai alapod. Ha én a gyilkosságról és annak büntetéséről kérdezgetnék itt, akkor lenne hasonló a két dolog.
Te sem téli szalámikra keresel rá a neten, hanem a lopás veszélyeit mérlegeled. Azért ennyire ne nézzél már hülyének mindenkit magad körül, lassan már az lesz, hogy papnak készülsz, csak óva akarod inteni a kedves híveidet a lopástól, amikor pontosan a lopást tervezed, mert ennyire egysíkú a látásmódod.
9
Nem tudom,egy adott témát kérdeztem meg hogy HA(Nem feltétlenül)mit lehet kapni..
Mondjuk ne magyarázd már meg hogy én mit is akarok,ne magyarázd már bele légyszives..
Szerintem mindenkit lehet kritizálni,meg bele magyarázni!
Ezért mondtam airsoft-os példát.
Nyilván ha most valaki fegyvereket(vagy utánaztát) nézz,akkor magyarázuk bele,nem?
Vagyis aki programozós vidiket néz akkor magyarázuk bele hogy fel akar törni egy adott rendszert nem?
Másrészt nem rólam van szó,szóval kérdésre válaszolj,mert idegesítő az amikor osztják a észt,miközben senki se kérdezett!
Mert mivel bele magyarázni könnyen lehet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!