Mire megkapnád a behívót, az oroszok már Sopronban lennének.
2022. febr. 25. 05:55
3/11 anonim válasza:
Magyarországnak nincsenek fejlett fegyverei háborúzni.
Aki bármi komolyabb képzés nélkül elmegy katonának az meghal. Persze behívják őket. Csak épp 10 emberből 9 nem fog bemenni 😁
2022. febr. 25. 05:57
4/11 anonim válasza:
Amúgy a balti államoknak van inkább félnivalója, a magyarokat utolsónak támadnak meg a kelet-európai országok közül.
2022. febr. 25. 05:59
5/11 anonim válasza:
Ahogy ez szóba kerül, én leszek az első, aki menedékjogot fogok kérni Bécsbe a családommal együtt. Ezeknek én nem öletem magam, az hótziher.
2022. febr. 25. 06:00
6/11 anonim válasza:
Nem fogok háborúzni, én a békét akarok.
2022. febr. 25. 07:22
7/11 anonim válasza:
pedig a liberók lennének a legjobb golyókapkodók, legalább lenne valami hasznuk végre az életben.
2022. febr. 25. 07:28
8/11 anonim válasza:
Magyarország NATO-tag. (1999-ben volt népszavazás, ha jól emlékszem a dátumra. Meg lett szavazva, hogy csatlakozzunk...)
Innenstől kezdve bármi lehet. Magyarországnak is bármikor kellhet valami "kellemetlent" bevállalni... És ez tök független attól, hogy éppen a fidesz dirigál vagy más. Április 3-ig viszont biztos, hogy az lesz hirdetve a sajtóban, hogy a magyaroknak nem kell bevonulni. Utána, ha újra nyer is a fidesz, majd meglátod, hogy már nem lesz annyira egyértelmű az a NEM... Persze addig is bármi lehet, ha nagyon elfajul a keleti helyzet....
2022. febr. 25. 08:51
9/11 A kérdező kommentje:
És ha megtagadják hogy nem vonulnak be katonának mit csinálnak velük?
2022. febr. 25. 11:28
10/11 anonim válasza:
Hazaárulás, konkrétan hűtlenséggel elkövetve. Háború idején duplázódik a büntetés, 10-20 év között valami. Elvileg lehet életfogytiglan is, de az azért valószínűtlen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!