Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lopás miatt miért nem adtak...

Lopás miatt miért nem adtak jegyzőkönyv másolatot?

Figyelt kérdés
17 éves fiam 15 darab dezodort hozott ki a tescoból fizetés nélkűl, ami 999 ft darabja, kis híján 15 ezer forint. A biztonságiak észlelték és visszavették tőle mert kifizetni nem tudta, kár tehát nem keletkehett, de rendőrt hívtak, akik bilincsben vitték el. Majd 7 óráig benttartották, meghallgatták, hazaengedték és szabálysértést indítottak, akár 10 nap elzárást kaphat. A rendőrségen egy kihallgatási jegyzőkönyv másolatot adtak neki, de a tescoban a biztonságiak amit kitöltöttek feljelentési jegyzőkönyvet, nem adtak neki másolati példányt. Az anno volt osztálytársam barátnője a fogyasztó édelemnél dolgozik és üzent nekem, hogy a biztonsági őröknek adniuk kellett volna a fiamnak egy jegyzökönyv másolati példányt. Azt mondta, hogy menjünk vissza és kérjük. Valóban adnak? Miért nem adtak akkor?

2022. júl. 14. 13:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

1) ezzel már bepróbálkoztál egyszer, akkor is lebuktál. Szabálysértésnél NINCS bilincs meg hasonlók

2) Inkább regényt írj ekkora fantáziával. :)

2022. júl. 14. 14:45
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem inkább a rendőrségnek kéne azt is adnia?
2022. júl. 14. 14:45
 3/15 A kérdező kommentje:
Azt mondta a nő, aki a fogyasztóvédelemnél dolgozik, hogy a tescoban sok lejárt cucc szokott lenni. Ha látunk valami lejárt terméket vákum húst, vagy bármit, hagyjuk a polcon, ne szóljunk a boltosoknak, mert azonnal leszedik. Hadd maradjon. Mikor kijöttünk a tescoból tegyünk a NÉBIH-nek bejelentést, de ne személyesen, mert 30 nap az intézkedési határidő, hanem hívjuk azonnal a NÉBIH zöldszámát és elmondjuk a helyzetet, melyik bolt, hol, mikor milyen termék, kérnek egy e-mailt és ilyen esetben 48 órán belül jó esetben aznap a helyileg illetékes NÉBIH hatóság kiszáll és akkor nekik nem 15 ezer forint káruk lesz, ami nem kár, mert megtérült, hanem több százezer esetleg milliók. A tescoban gyakori a lejárt cucc és, ha ilyet látunk "szivassuk meg őket". Az más dolog, hogy én nem vagyok bosszúálló.
2022. júl. 14. 15:01
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Aha. Lopott a gyereked, és rögtön a bosszúállást forgatod a fejedben...

Vannak ott bajok....

2022. júl. 14. 15:07
 5/15 anonim ***** válasza:

" ne szóljunk a boltosoknak, mert azonnal leszedik"

És rosszul teszik? Szerencsétlen...

2022. júl. 14. 15:54
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Múltkor meg úgy írtad hogy ki hogy te loptál :D

Meg hogy kórházba vittek:D

Hülyegyerek. Ez egy anonim oldal. Mit kell itt szórakozni hogy "fiam" meg "gyerekem".

Múltkor érdekes, ki tudtad írni, hogy rábeszélt a hülye haverod hogy lopj ki neki a boltból. Most ciki ostobának lenni mégiscsak?

2022. júl. 14. 16:59
 7/15 anonim ***** válasza:
#6. Lsd 1-es kommentem....😂😂😂
2022. júl. 14. 17:01
 8/15 A kérdező kommentje:
6.Visszakerestem. Nincs ilyen kérdés sehol sem amire te utalsz, hogy haver hábeszélt, hogy lopjak, korházba vittek, hogy multkor. Nincs ilyen.
2022. júl. 14. 17:12
 9/15 anonim ***** válasza:
Mert törölve lett azóta, próbáltam megkeresni mert én is válaszoltam rá múltkor. De nem találom már én sem.
2022. júl. 14. 17:25
 10/15 anonim ***** válasza:
Vissza kellett keresned, hogy kérdeztél-e olyat, hogy a haverod rábeszélt lopásra?
2022. júl. 14. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!