Elvalnak a fiamek de van egy garazs amit az eskuvo utan vettem a fiamnak az osszes sporolt penzem rament.Ebbol a fiam 'felesegenek'a garazs aranak a felet 'oda kell adnom'? Mit csinalnatok a helyunkben? Borzasztoan bant
Figyelt kérdés
2022. szept. 7. 16:12
1/17 anonim válasza:
Ajándékba adtad gondolom. Akkor nem feleződik házasságban sem.
2/17 A kérdező kommentje:
Mit jelent az hogy ajándékba?hogy értve.en csak a penzt adtam irtunk rola egy papirt hogy mennyi milliot adtam nekik amit ala irt a no is. De a fiam azt mondja jar neki is a fele csak remeltem mas tud valami okosabb otletet adni
2022. szept. 7. 16:17
3/17 anonim válasza:
Milyen papírt írtatok? Kölcsönbe adtad a pénzt? Ajándékba? Valamiért cserébe? Kinek adtad? A fiadnak? Vagy mindkettejüknek?
4/17 anonim válasza:
Ezt a papírt mutasd meg ügyvédnek!! Ha ajándékba adtál a fiadnak x milliót, az az övé. Ha abból garázst vett, az is.
5/17 anonim válasza:
mennyi milliot adtam nekik amit ala irt a no is.
Nekik? Kettejüknek adtad a pénzt? Akkor hogy ne lenne a fele a nőé...???
6/17 A kérdező kommentje:
magyaran az lenne a jo nekem ha a lapra azt irtam volna h csak a fiamnak adom de ha bele irtam mindkettejuk nevet akkor viszont jar neki?
(koszonom a valaszokat.
nincs most nalam a papir hogy hogy is van pontosan de megnezem) :)
2022. szept. 7. 16:39
7/17 anonim válasza:
Mindenképp nézd meg és mindenképp mutasd meg ügyvédnek is. De gyanús, ha a felesége aláírta, akkor nyilván ő is szerepelt ebben.
8/17 anonim válasza:
EZt mindenképpen ügyvéddel beszéld meg. AKár még értékes nászajándékot is vissza lehet kérni válás esetén, mert nyilván nem a gyereked elválni készülő házastársád akarod pénzelni.
9/17 anonim válasza:
Ahogy írják, ügyvéd. Mondjuk, ha felnőtt gyereked van, akkor gondolom, te se vagy már tini. Annyi eszed lehetett volna, hogyha a gyerekednek akarsz ajándékozni, akkor nem a gyerekednek és a párjának ajándékozol🙄 Nem ez az első válás a világtörténelemben. Az, hogy a friss házasok szerelmesen még nem feltétlenül gondolnak ilyenekre, talán elfogadható, de hogy a szülők se?🤦🏽♀️
10/17 A kérdező kommentje:
8as valaszolo
csak kivancsisagbol hoznal egy peldat hogy hogyan lehet egy ertekes naszajandekot visszaszerezni?koszi
2022. szept. 7. 21:31
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!