Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az mit jelent hogy nem vagyok...

Az mit jelent hogy nem vagyok nyilvántartásba véve?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam új személyit csináltatni, ez a 2.új fajta és mondta az ügyintéző, hogy eddig nem volt kötelező a nyilvántartásba vétel az 1.személyim nincs, most választható hogy szeretném e... de ez mit takar?! A NAV ugyanugy megtallált ügyfélkapun, hogy gépjármű adót fiezzek.... tehát nem tudom hogy ez miben előny/hárány hogy nem vagyok nyilvántartásba ?

Tesómnak kellett egyetemhez hogy hányan vagyunk egy lakcímen, ott is szerepeltem a listan attól függetlenül, hogy nem voltam nyilvántartásba véve, továbbra sem kértem,mert ezáltal én nem érzékeltem semmi hátrányt, de nem tudom hogy jól döntöttem-e....

2022. szept. 6. 09:23
 1/7 anonim ***** válasza:
36%
Mi van???????????????????
2022. szept. 6. 11:18
 2/7 A kérdező kommentje:
na ezaz............... én is ezt kérdezem??????????
2022. szept. 6. 11:21
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Remélem valaki segít!
2022. szept. 6. 11:24
 4/7 A kérdező kommentje:
én is
2022. szept. 6. 11:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Oké hogy Romániában van olyan h emberek születnek és nincsenek nyilvántartásban, ezzel tisztában vagyok, de MO-n tudtommal ilyen nincs, ezért nem értem, hogy ez miért választható opció ... ( nagy volt a hangzavar, köztünk volt a plexi, halkan beszélt az ügyintéző, így igen keveset értettem abból amit az ügyintéző mond, de azt nem magyarázta meg hogy mit értünk ez alatt..)
2022. szept. 6. 11:30
 6/7 anonim ***** válasza:
De valami igazolványod csak volt eddig is. TAJ kártya, diákigazolvány, ilyesmi. Azokat mi alapján állították ki?
2022. szept. 6. 11:47
 7/7 A kérdező kommentje:

Persze hogy volt,

személyim is volt ezt írtam hogy eddig is volt az új fajta (ujjlenyomatos) csak akkor nem kérdezték meg anno mikor azt csináltattam h legyen e nyilvántartásba (akkor még nem kellett) most meg már meg kell kérdezniük hogy legyen a nyilvántartásba a személyi... ettől függetlenül VOLT/VAN személyim csak nincs nyilvántartásba mert az nem kötelező

Ez a kérdésem, hogy az miben nyilvánul meg hogy nyilvántartásba van véve avagy nincs.

A chip-sem volt kötelező anno, most már kérdés nélkül teszik bele .

2022. szept. 6. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!