Az mit jelent hogy nem vagyok nyilvántartásba véve?
Tegnap voltam új személyit csináltatni, ez a 2.új fajta és mondta az ügyintéző, hogy eddig nem volt kötelező a nyilvántartásba vétel az 1.személyim nincs, most választható hogy szeretném e... de ez mit takar?! A NAV ugyanugy megtallált ügyfélkapun, hogy gépjármű adót fiezzek.... tehát nem tudom hogy ez miben előny/hárány hogy nem vagyok nyilvántartásba ?
Tesómnak kellett egyetemhez hogy hányan vagyunk egy lakcímen, ott is szerepeltem a listan attól függetlenül, hogy nem voltam nyilvántartásba véve, továbbra sem kértem,mert ezáltal én nem érzékeltem semmi hátrányt, de nem tudom hogy jól döntöttem-e....
Persze hogy volt,
személyim is volt ezt írtam hogy eddig is volt az új fajta (ujjlenyomatos) csak akkor nem kérdezték meg anno mikor azt csináltattam h legyen e nyilvántartásba (akkor még nem kellett) most meg már meg kell kérdezniük hogy legyen a nyilvántartásba a személyi... ettől függetlenül VOLT/VAN személyim csak nincs nyilvántartásba mert az nem kötelező
Ez a kérdésem, hogy az miben nyilvánul meg hogy nyilvántartásba van véve avagy nincs.
A chip-sem volt kötelező anno, most már kérdés nélkül teszik bele .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!