Ha megszületik a baba, de egyedülálló anyuka vagyok, a férfi lemondhat-e csak úgy a babáról?
Figyelt kérdés
20 hetes terhes vagyok, párom magamra hagyott, látni sem bír, szerinte megcsaltam.2022. aug. 31. 23:21
21/23 anonim válasza:
#12 Remélem, hogy nem nő vagy, mert ennyire hülye nem lehetsz...
Szélsőséges esetben valami idióta megerőszakol téged, aki nem akarja a gyereket, te meg abortuszt nem szeretnél (akár vallási, etikai vagy egészségügyi okból, tök mindegy), ellős tehén leszel te is, mert a férfi akarata ellenére szülsz?
Oké, itt nem ez volt a sztori, de azért nőként így minősíteni bárkit is...
22/23 anonim válasza:
Úgy látom az eredeti 12-est törölték végül (ott egy "nő" írta, hogy be kell perelni az összes olyan "ellős tehenet", aki a férfi akarata ellenére szül.)
23/23 anonim válasza:
A kapcsolattartásról lemondhat, de attól még a gyerek az övé marad (ha bebizonyosodik, pl. DNS teszt). Tehát a tartásdíjat köteles fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!