Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szülőtartást ebben az esetben...

Szülőtartást ebben az esetben követelhet?

Figyelt kérdés

Jó estét nektek.

Gyors felvezetés:

Apám 2 éves koromban lelépett, nem fizetett soha gyerektartást, a nagymamám fizetett helyette kp-ban 3 havonta, és kb 7x láttam, 18 éves koromban lecseréltem a születési nevemet, soha nem beszéltünk szinte, az a 7 alkalom is általában valami családi ünnepség volt, de hozzám sem szólt.

Most előállt azzal, hogy ő követelni fogja a szülőtartást (sajnos minden kritériumnak megfelel) viszont láttam az érdemtelenséget, na a kérdésem az az, hogy hogyan tudom bizonyítani, hogy sosem foglalkozott velem? Sosem fizetett gyerektartást?

2022. aug. 30. 22:03
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
86%

A 12-es szerintem egy olyan léhűtő parazita "apuka" lehet, mint a kérdésben szereplő..

Jogosan nullázta le mindenki. :)

2022. aug. 31. 09:03
 22/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm ismét mindenkinek.

Annyit sikerült kideríteni eddig róla, hogy egyszerűen nincs kedve dolgozni, életében, ha összesen van 4 nap! munkaviszonya.

Nem tudni, hogy hol él, de engem nem is érdekel, elvileg 75 milliós adóssága van, ilyen-olyan hitelt vett fel.

Próbál minél több segélybe belekapaszkodni, a húgom (8 éves) sem látta őt soha, ott hagyta a barátnőjét terhesen, de SNI-s, és a volt barátnőt piszkálja napi szinten azzal, hogy a gyerek nevére vegyen fel önkormányzati lakást, mert szeretne hol lakni... 🤨

2022. aug. 31. 09:29
 23/30 A kérdező kommentje:
Oda fizetett 4 hónapig gyerektartást, utalással, és azon kattog, hogy majd azzal a gyerekkel is eltartattja magát, hiszen fizetett 4 hónapot.
2022. aug. 31. 09:30
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

De akkor hogy van rokkantnyugdíja, ha nem volt munkaviszonya??? És feketén dolgozott....

Mondjuk azt is kétlem, hogy hivatalos munkavisony nélkül hol adtak neki 75 mio hitelt....

Valami nem stimmel itt...

2022. aug. 31. 09:32
 25/30 A kérdező kommentje:

#24, nem tudom.

Csak ilyen-olyan információk jöttek.

2022. aug. 31. 10:00
 26/30 anonim ***** válasza:
78%

25: tehát a csládi és egyéb pletykák alapján hallottad a 75 mio tartozást is.... Vagy amit az apád suttogó propagandaként terjeszt...

A fenti feltételek mellett KIZÁRT, hogy ennyi bankhitele lenne. MEg sem kapta volna munkaviszony nélkül.

2022. aug. 31. 10:02
 27/30 A kérdező kommentje:
#26, a 75,7 millióról elkuldte a nő a papírt, mert folyamatosan rajta keresik apámat, a legutóbbi felszólítás kevesebb, mint 2 hónapos
2022. aug. 31. 10:23
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
27: akkor viszont az a kamu, hogy nem volt semmi bejelentett munkaviszonya.
2022. aug. 31. 11:03
 29/30 A kérdező kommentje:
#28, akkor nagyon jól titkolja.
2022. aug. 31. 12:22
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
75 milliós hitelt nem adnak a semmire. Sőt egyáltalán nem adnak. Ennyi.
2022. aug. 31. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!