Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha Németországban letöltöm...

Ha Németországban letöltöm olyan appokat az aptodite applikációval amik régen fent voltak a play áruházban de már nincsenek és régen fizetősek voltak azért mi járna ha letöltemém?

Figyelt kérdés
Valamint néztem 2 játékot amik szintén fizetősek.
2022. aug. 28. 21:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Utólag mitől védene?

Azt az adatforgalmat kellett volna elfedni, amikor az illegális appokat töltögetted.

Jó esetben "csak" a vételárat fogják behajtani rajtad...

2022. aug. 28. 21:41
 12/13 A kérdező kommentje:
10/11-es akkor ugye nincs mitől tartanom csak 2 fizetős appot töltöttem le meg 4 apk-t ami már rég nincs fent a play áruházban.
2022. aug. 28. 22:03
 13/13 A kérdező kommentje:
Valaki írjon valamit mert beleőrülök a parázásba,tudom hogy nem utólag kell sirankozni,meg még lopikula se jött és lehet nem is fog,de nem gondolkoztam,eddig Magyarországon éltem azt töltöttem le 10 évig amit akartam mindenki leszarta max vírusos lett a gépen eddig ennyi bajom volt,de nem hiányzik ez,valaki vilagositson fel írjon valamit biztatot mert megbolondulok ha az első havi fizumbol bírságot kell fizetni.
2022. aug. 28. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!