Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Spar és Tesco korrigálná a...

Spar és Tesco korrigálná a múlt hétfői vásárlásomat utólag? Blokk megvan.

Figyelt kérdés

Spar és Tesco üzletekben vásároltam múlt hátfőn, ma látom a blokkon, hogy egyik helyen sem olvasták be a hűségkártyámat (Supershop, ClubCard), pedig odaadtam!!!

A Tescoban sok olyan terméket vettem, ami a clubcarddal jóval olcsóbb. Durván összeadva 1500 ft körüli összeg jött volna le, de így teljes árat számoltak mindenre. Volt amiből kettőt kellett venni a kedvezményért, és ennek hatására vettem kettőt, holott elég lett volna egy is adott pillanatban.

A Sparnál meg a Supershop pontok....Azt nem számoltam ki, ott kevesebb a veszteségem, kevesebbet vásároltam, csak egyszerűen dühítő mégis.

Tudom ezt a pénztártól való távozás dumát, de amikor annyi mindent veszek egyszerre, meddig állak a pénztárnál feltartva a következő vevőket...?! Az árakat többségében figyeltem amikor beütötte, és jónak tűntek, fel sem merült bennem, hogy a kártyák általi kedvezmények nem fognak a végén megjelenni... Mivel eleve sokat is fizettem, meg ez a durva áremelkedés, az összeg alapján sem tudtam gyanakodni.

Kérdésem, hogy kötelessége a boltoknak ennyi idő múlva helyesbíteni a blokkot és visszafizetni ami jár, vagy jogukban áll elküldeni a pénztártól való távozás mesével?

MIk a esélyeim magyarul, ha reklamálok ma-holnap?

2022. aug. 16. 08:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

És nem nézted, hogy becsippantják-e?

Pedig a SPARban elég feltűnő ahogy tuszakolják bele abba a gépbe, ráadásul ha használsz supershopot akkor arról is kapsz egy külön nyugtát, szóval nehéz nem észrevenni...

2022. aug. 16. 11:27
 12/14 anonim ***** válasza:

#11 Ott is van a blokk alján, pont ahogy a kedvezmények.

Ezért kell megnézni a blokkot mielőtt elmegyünk.

A kérdező ebben hibázott. Tök lényegtelen hogy igaza van-e vagy sem, odaadta-e vagy sem meg becsippantották-e, mivel már csak sokkal később vette észre nincs mit tenni.

Amúgy Kérdező!

A biztonsági kamerák felvételeit nem nézheted meg. Csak a rendőrségnek engedik és csak külön eljárásban. A kocsimat érte kar ott ahol egy bolt kamerája vette a parkolót és még itt is csak annyit tudtam én elérni, hogy tegyék el a felvételt amíg a rendőrség hivatalosan nem megy megnézni.

2022. aug. 16. 12:41
 13/14 A kérdező kommentje:

Nem is akarom megnézni a felvételt, elég ha az abban illetékes látja. Pl az üzletvezetők vagy a pénztáros pitsák főnökei.

Nehogy már a pénztáros minden feladatát nekem kelljen ellenőriznem... Ennyi erővel egy BKK buszon kérdőre vonhatnàm a sofőrt, hogy indexelt-e kanyarodáskor.. vagy én mondom meg melyik kábeleket kösse össze a villanyszerelő, holott vezetni se tudok és villanyt szerelni sem...

2022. aug. 17. 06:53
 14/14 anonim ***** válasza:

"Nehogy már a pénztáros minden feladatát nekem kelljen ellenőriznem..."

Elveud vannak, kedvezmébyeid nincsenek. Avagy: kinek az érdeke lenne megnézni a blokkot?

2022. aug. 17. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!