Ilyen esetben a szerencsétlen lakók nem tehetnek semmit?
Én pl nem a "társadalom problémáival" nem akarok szembesülni, szimplán csak nem szeretem a beb@szott artikulálatlan óbégatást, a sz@rt és hugyot a járdán, meg az agresszív vegzálást.
Nem is a gyakorlatról írtam, hanem a jogról.
Kár velem veszekedned, nem én hoztam a jogszabályt.
Lepontozni szintén kár, attól még nem fogják eltörölni.
Én értelek, kérdező.
Amikor a babakocsival sétálok, sokszor nem jut pad, ahová leülhetnék, mert mind tele van velük.(szintén templom mellett)
Annak, aki úgy gondolja, hogy nem akarok a társadalom problémáival talakozni, pedig leírom:elég sokat voltam önkéntes, elég jól látom a problémát.
A legtöbb szálló csak józan hajléktalant fogad, ezért vannak a padon részegek.
Mert őket nem engedik be.
Sok hajléktalan van, aki nem a padon fekszik egész nap, hanem dolgozik,mert hajléktalan is dolgozhat.
És nem. A lakók sajnos nem tehetnek semmit.
Istenem, ennyire azért nem volt bonyolult amit írtam.
A kommentben amire reagáltam, ez volt: "a csövesnek nincs joga az utcán lenni", ami így igaz, a "csöves" azt jelenti hogy az utcán él, ami jogszabály szerint tilos.
Nem hittem hogy ez ennyire bonyolult és ennyi túltolt értetlenkedést fog okozni...
Hogy neked nincs nagyobb bajod!
A kérdést olvasva azt hittem, hogy éjjel nappal 1000 decibellel bömböl a panelban a techno, és hiába kéri a lakóközösség, szarnak rátok.
Higgadj le a 'csába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!