Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha nekem egy szvasztika...

Ha nekem egy szvasztika tetkóm lesz, és nem politikai céllal, azért megbüntethetnek?

Figyelt kérdés
(szvasztika: ma horogkeresztként ismert, de egyébként okkult szimbólum)
2010. szept. 23. 12:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Igen, mert gondolom, ha ez a "ez nem náci horogkereszt, hanem okkult szvasztika" kiskapu működne, akkor minden neonáci ilyen tetkóban járna, aztán ha elkapná a rendőr akkor ezt mondaná.
2010. szept. 23. 12:51
 2/11 anonim válasza:
80%
A horogkereszt jobbra forog (óramutató járásával megegyezően) Ha fordítva varratod fel, abba nem köthetnek bele.
2010. szept. 23. 13:08
 3/11 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem a szvasztika köré még varrass fel egyéb okkult szimbólumokat akkor talán elfogadják ezt a védekezést.
2010. szept. 23. 13:10
 4/11 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem meg hülyeség ezzel idegesíteni a rendőröket és másokat. Ezernyi okkult szimbólum van, de neked pont az tetszik, amiről tudod, hogy gáz lehet belőle. N/c.
2010. szept. 23. 13:23
 5/11 anonim ***** válasza:
Használj inkább "talpon álló" (tehát két csúcs lent, egy csúcs fent) pentagrammát. Azzal legfeljebb wiccának nézhetnek, az meg nem annyira gáz. :)
2010. szept. 23. 13:33
 6/11 A kérdező kommentje:

Nem küldte el a kommentem, bocs:

Az öcsém kicseszésből 5 pöttyös börtöntetkót csinált nekem, amikor nem figyeltem oda:S

ezt szeretném szvasztikává alakíttatni, mert mássá nem tudom...és a fordított szvasztikát meg nem szeretem, az szerencsétlenséget hoz...olyan, mint a sátánisták fordított pentagramja:S

Na szóval, ha meg is büntetnének, mert azt mondják rá, horogkereszt, akkor mit kapok ezért? Ugye nem kell kiszedetni a tetkót?:S

(De Walter köszi, akkor mellé mást is csináltatok, csak már túl okkult lesz a bokám XD, meg mindenkinek köszi, aki válaszol:D)

2010. szept. 23. 13:39
 7/11 anonim ***** válasza:

Miért nem szedeted ki - natúrban - az öt pontot?

Nem kifogásokat kell keresni, - amit nem akar megoldani az ember, az 100 %, hogy nem is fog megoldódni.

Ha horogkeresztet akarsz a testedre, tetováltasd a homlokodra, - hogy havonta menjen a pénzbírság, ne csak akkor, ha meglátja egy rosszindulatú "honfitárs", miközben öltözöl!

2010. szept. 23. 13:52
 8/11 A kérdező kommentje:

rohadt politika :P

nem a szimbólum hibája a mindegy na kiszedetni nem merem mert azt mondják az rosszabb, mint a tetoválás...

2010. szept. 23. 14:08
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem fognak büntetni semmiféle eljárással.

Németországban van 1 srác aki Little Swastika néven tetovál és a műveiben benne vannak a szimbólumok is.

[link]

18/F

2010. szept. 23. 14:21
 10/11 anonim ***** válasza:
Meg igen. És nem horogkeresztként ismerjük ma sem, hanem szvasztikaként. Ez a hivatalos elnevezése.
2010. szept. 23. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!