Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha nekem tartozik egy nő...

Ha nekem tartozik egy nő akkor mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sajnos lehuzott anyagilag aztán meg is szüntette a kapcsolatot. És a legrosszabb az egészben hogy ő lehet hogy nyaral az pénzemből én meg életemben nem voltam tengerparrton sem és 12 éve nyaralni.

Ez számomra nagyon dühitő, és a rendőrség semmit sem csinált hogy visszakapjam a dolgaimat.

Mégis mit csináljak? Menjek el hozzá és legyek a nyakán?

Azért ne hogy már meg miért pont engem vert át, miért nem egy pénzes embert.

Undoritó egy világban élünk.

2022. aug. 4. 22:31
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Én nem azt mondom, hogy engedd el. De itt javarészt a saját hülyeséged a gond, ezzel nem tudnak majd segíteni.
2022. aug. 4. 23:08
 12/27 A kérdező kommentje:

Persze hogy én voltam a hülye. De ő meg mi a fenéért mondta nekem a dolgokat? Tehát értitek. Azt mondta volna ő nem megy el velem nyaralni, ő nem akar velem kapcsolatot, se találkozni, se ez se az. Akkor adtam volna neki bármit is? Ez tipikus megtévesztés volt. És ő tudatosan tévesztett meg. Tehát lehet az én hülyeségem az hogy adtam neki ez igy van. Viszont ha nem tévesztett volna meg, akkor nem lett volna ez.

És nem vagyok százereket kereső. Májusban napokat számoltam már hogy mikor mehetek vele nyaraln és végre megyek valakivel mert amit irtam tengert sem láttam soha. Azért ez nem kicsit bánt engem.

2022. aug. 4. 23:12
 13/27 A kérdező kommentje:
Meg 480 ezerből nagyon jo nyaralást kilehetett volna hozni. Én ezt a 480 ezret amit neki adtam 6 honapig gyujtottem: csak megvakitott ez hogy végre szerelmes lettem és megy valaki velem nyaralni, akit szeretek.
2022. aug. 4. 23:13
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy az, aki kétségbeesve kerested a nőt, mert eltűnt hetekre, nem vette fel a telefont, és a redőnyei is lehúzva voltak, otthon sem volt, aztán megjelent egy palival otthon, és letagadta az is, hogy ismer?

Igen, mocskosul át lettél verve! Életed első nője volt, és soha a közelébe sem engedett, minimum, hogy fel kellett volna tűnnie, hogy az ég világon semmit nem akar, csak a pénzedet.

2022. aug. 4. 23:25
 15/27 anonim ***** válasza:
53%
Magyar?
2022. aug. 4. 23:31
 16/27 A kérdező kommentje:
A nő magyar igen.
2022. aug. 4. 23:34
 17/27 A kérdező kommentje:
Igazán segithetne azért valaki. Hogy mit csinálhatnék.
2022. aug. 4. 23:35
 18/27 anonim ***** válasza:
88%

Te olyan sötét vagy, mint az éjszaka. Leírtuk már az előző kérdésednél, besz@ptad, engedd el, máskor legyél okosabb. Nem, te továbbra is zaklattad a lányt. Majd az utolsó kommentedben örömködtél, hogy "kibékültetek"🤦🏽‍♀️ Mire számítottál, őszintén? Százan leírtuk, elmondta a csaj is, nem érdekled. Nyilván rájött, hogy ha már megszabadulni nem tud tőled, legalább lehúz még jobban, mert le lehet.

A rendőrök is kiröhögnének. Ne csodálkozzál már! Ez kb.olyan, mintha beengednéd a betörőket és a kezükbe adnád, hogy mit vigyenek el. Futsz a nő után, hogy húzzon le még, még, még! Vágod?

2022. aug. 4. 23:38
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Aki nem ismerné, itt a másik kérdése:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

2022. aug. 4. 23:39
 20/27 anonim válasza:
59%

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Nemecsek Béla, akinek Kalányos Nintendó tett egy ajánlatot. Azt mondta, ha telefonálhat egyet az iPhonejáról, akkor kap érte 3 aranytallért, amivel a családja évekre ki van segítve az adósságból. Béla belement és sosem látta többé az iPhoneját.

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Nemecsek Julcsi, akinek Kalányos Nintendó megígérte, hogy ha neki adja a szüzességét, akkor ő majd minden jóval elhalmozza, lesz BMW meg luxusvilla, hiszen őt kemény fából faragták, ő igazi melós gyerek. Julcsi belement, mélytorkozott meg mindent és nem lett sem BMW, sem luxusvilla csak saller, teherbeesés meg anyaotthon.

https://www.youtube.com/watch?v=HUtoXmpUqsA

2022. aug. 5. 00:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!