Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha nem támogatom az abortuszt,...

Ha nem támogatom az abortuszt, azzal mégis hogy szólok bele más életébe?

Figyelt kérdés

Mert itt gyk-n feszt megkapom, bár nem is értem, ha nem értek egyet valamivel miért egyből beleszólok más életébe?

A focit se szeretem, akkor most a focisták életébe is beleszóltam?

Akkor ha valaki szerint gyerekes a karate akkor megverhetem mert kiprovokálta vagy mi?

2022. aug. 2. 22:42
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
71%

“ Oké...Na de még ha 80 km-t is kell utaznia valakinek ,hogy letegye a gyermekét a kihelyezett inkubátorba az sem olyan vészes.Odateszi aztán büntetlenül elsétál.És kész.”

Persze. Felszáll az újszülöttel a buszra, ahol találkozik pár ismerőssel. Beszélget velük, hogy épp mit készül tenni, aztán leadja a gyereket és ennyi. Akik általában ezt a lehetőséget (elhajítani) választják azok a terhességet is titkolják, ahogy a szülést is. Tökre nem reális, hogy ezután majd utaznak 80 km-t egy csecsemővel a kezükben az inkubátorig.

2022. aug. 4. 13:14
 32/40 anonim ***** válasza:
64%

Nincs baj azzal, hogy te elítéled az abortuszt. Mások pedig elítélik azokat akik örökbe adják, inkubátorba teszik a gyereket. De ez akkor is mindenki saját döntése, saját élete amit tiszteletben kell tartani.

(csak olvasd el a hozzászólásokat egy olyan cikk alatt amiben arról tudósítanak, hogy beraktak egy babát pl a heim pál inkubátorába.)

2022. aug. 4. 14:28
 33/40 anonim ***** válasza:
39%

31

Akkor esetleg hív egy taxit,megy éjjel.Amikor senki nem látja.Minden jobb annál mintha a kanálisba ölné a gyermeket.Ha kilenc hónapig sikerült eltitkolni a várandósságot,akkor egy kis utazást már csak nem olyan nehéz elfedni.

Tudom vannak lehetetlen helyzetben emberek.De azért a gyilkosságot csak nem gondolja elfogadhatónak senki.Az ő esetükben sem.Talán nem olyan nagy áldozat az a kis utazás azért,hogy ne kerüljön börtönbe.És a lelkiismerete is tiszta maradjon.

2022. aug. 4. 17:14
 34/40 anonim ***** válasza:
60%
Itt nem a kanálisba ölésről van szó, hanem arról, hogy abortusz helyett szülje meg és rakja inkubátorba.
2022. aug. 4. 20:24
 35/40 anonim ***** válasza:
69%
Én meg azt mondom hogy ugyis túlvagyunk szaporodva. Nade kikkel? Haszontalan semmitérő emberekkel akik kozul habár vannak akik nem tehetnek sorsukról (inkubátorba hagyás, gyermekotthon, neveloszulok, rossztarsasag kabitoszer) jorészükre a világnak nincs szüksége . Az ilyen idiota gondolkodásuak akik az abortuszt ellenzik meg ugyanez a kategória. Hülyékre nincs szüksége az emberiségnek.
2022. aug. 5. 06:58
 36/40 anonim ***** válasza:
16%
#35: Ezért te is nyugodtan vízbe fulladhatsz.
2022. aug. 5. 15:26
 37/40 anonim ***** válasza:
73%
Max utánad #36.
2022. aug. 5. 16:46
 38/40 A kérdező kommentje:
Ha már ezen a szinten tartunk inkább vitassátok meg, hogy a fidesz vagy az ellenzék van az abortusz mellett/ ellen..
2022. aug. 5. 18:33
 39/40 anonim ***** válasza:
70%
Az abortusz egy szükséges rossz. Mindenki, aki mást állít, egy szemét szarházi.
2022. aug. 5. 18:37
 40/40 anonim válasza:
79%
Szerintem vannak azok a helyzetek, amikben érthető az abortusz, de az hogy tinik garmada jár pár havonta abortuszra csak azért, mert nincsen normális felvilágosítás, az felháborító.
2022. aug. 6. 12:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!