Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha nem támogatom az abortuszt,...

Ha nem támogatom az abortuszt, azzal mégis hogy szólok bele más életébe?

Figyelt kérdés

Mert itt gyk-n feszt megkapom, bár nem is értem, ha nem értek egyet valamivel miért egyből beleszólok más életébe?

A focit se szeretem, akkor most a focisták életébe is beleszóltam?

Akkor ha valaki szerint gyerekes a karate akkor megverhetem mert kiprovokálta vagy mi?

2022. aug. 2. 22:42
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
59%
Nem, ugy szolaz bele hogy nem veteted el a gyereket amikor elkéne. Így kapásból két életet nyomoritasz mrg a tiedén kívül.
2022. aug. 2. 22:46
 2/40 A kérdező kommentje:
Oké, akkor most az összes nő megnyomorítója vagyok aki nem ment el abortuszra? Alapvetően egészséges, az anya életét nem veszélyeztető normál terhességre gondolok, nem a szélsőségekre.
2022. aug. 2. 22:49
 3/40 anonim ***** válasza:
75%
Huh. Vannak bajok… inkább nem állok bele ebbe a vitába.
2022. aug. 2. 23:01
 4/40 anonim ***** válasza:
75%
2, Szerintem aki nem akar éppen gyereket, annak legyen lehetősége elvetetni. A magzat csak egy sejtcsomó.
2022. aug. 2. 23:05
 5/40 anonim ***** válasza:
96%
Az a baj, hogy szándékosan vagy sem, de összekevered az abortusz nem támogatását, nem ösztönzését - mintha bári is ösztönözné - az abortusz beTILTÁSának a támogatásával.
2022. aug. 2. 23:06
 6/40 anonim ***** válasza:
15%
#4: Megint megjöttek a rossz lelkiismeretből fakadó dehumanizáló jelzők.
2022. aug. 2. 23:08
 7/40 anonim ***** válasza:
84%
6, Nyilván férfiként k.rva rossz a lelkiismerete a sok abortuszom miatt. :D
2022. aug. 2. 23:10
 8/40 anonim ***** válasza:
83%

"Megint megjöttek a rossz lelkiismeretből fakadó dehumanizáló jelzők."

De az is lehet, hogy a túlfűtött érzelmekből fakad a humanizálás... Embere válogatja, ki minek tekinti.

Miért kell degradálni azt, aki nem azonos állásponton van veled?

2022. aug. 2. 23:17
 9/40 A kérdező kommentje:
5. Ha betiltanák az abortuszt, akkor sem lehetne ha az anya belehalna, nem azt mondom, hogy tiltsák be, de ne várják hogy jó pofát vágjak ahhoz, ha valaki csak elmegy abortuszra, mert most épp nem akar gyereket, aztán meg majd a lelki traumákkal meg általában nem az a közeg fog segítséget nyújtani aki erősítette benne, hogy vetesse el, hanem majd megkapja, hogy akkor minek vetted el ha ennyire zavar, meg ne hisztizz..
2022. aug. 2. 23:18
 10/40 anonim ***** válasza:
100%

-.-

Ha van egy véleményed, de semmit nem kezdesz vele, akkor nem léptél interakcióba a világgal, szóval lényegében se nem gátoltad, se nem segítetted a témát. Tulajdonképpen olyan, mintha nem is lenne évleményed a témában.

Majd ha tezel valamit, akkor mondhatják, hogy gátolod. Ennyi.

2022. aug. 2. 23:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!