Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha nem támogatom az abortuszt,...

Ha nem támogatom az abortuszt, azzal mégis hogy szólok bele más életébe?

Figyelt kérdés

Mert itt gyk-n feszt megkapom, bár nem is értem, ha nem értek egyet valamivel miért egyből beleszólok más életébe?

A focit se szeretem, akkor most a focisták életébe is beleszóltam?

Akkor ha valaki szerint gyerekes a karate akkor megverhetem mert kiprovokálta vagy mi?

2022. aug. 2. 22:42
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
50%
16 Azokról a gyerekekrőll meg ne beszéljünk akit vernek otthon vagy lelki terrorban élnek. Velük nem találkoztál, így szerencsére nem léteznek.
2022. aug. 2. 23:51
 22/40 anonim ***** válasza:
18%
#21: Mi köze az abortusznak a lelki terrorhoz?
2022. aug. 2. 23:52
 23/40 A kérdező kommentje:
21. És ezek a gyerekek gondolom mind abortusz helyett születtek meg ugye? És akit terveztek azoknak meg mindenük megvan, még csak rájuk se ordítottak soha.
2022. aug. 2. 23:54
 24/40 anonim ***** válasza:
22%
22 Az volt az érv, hogy nem látta hogy amelyik meggtarotta mert későn akarta már elvetetni az megbánta volna. Erre reagáltam. De ha nem megy a szövegértelmezés, akkor nem akarok beszélgetni, mert elég fárasztó elmagyarázni.
2022. aug. 2. 23:54
 25/40 anonim ***** válasza:
78%
23 Nem nyilván, de könnyen belátható hogy melyiknek mikor lesz nagyobb esélye. Aki szeretne gyereket és aktívan vágyik rá, az kisebb eséllyel lesz rossz szülő. Szerintem ennyi belátható.
2022. aug. 2. 23:56
 26/40 A kérdező kommentje:
24. És gondolom te vernéd a gyerekedet ha nem tervezett gyerek lenne, viszont ha tervezett akkor meg szeretnéd, ugye?
2022. aug. 2. 23:57
 27/40 anonim ***** válasza:
0%
26 Én az asszonyt is verem, de én nem vagyok mérvadó példa.
2022. aug. 2. 23:59
 28/40 anonim ***** válasza:
83%
Én például meg se születtem volna, ha be lenne tiltva az abortusz. Anyám terhes volt előttem egy második gyerekkel és akkor még úgy gondolták apámmal, hogy nem akarnak második gyereket. Pár évre rá már készen álltak rá és akkor születtem meg én. Én már tervezett gyerek voltam, szép gyerekkorral. Anyám azt mondta semmit nem bánt meg, az abortuszt sem, egy cseppet sem. De hogy a kérdésedre is válaszoljak: semmi gond nincs azzal, ha elítéled az abortuszt, akkor majd te a saját életedben, ha terhes leszel megtartod a babát. De mások életére ne kényszerítsd rá a nézeteidet, mert mások se kényszerítik rád a sajátjukat. Tiszteld a másik ember döntését, mert ahhoz neked semmi közöd. A saját életed viszont olyan elvek szerint éled, ahogy szeretnéd.
2022. aug. 3. 02:45
 29/40 anonim ***** válasza:
47%

Azt mondod, hogy azért vannak a kihelyezett inkubátorok, hogy oda be lehessen rakni. De sajnos nem minden kórháznál van. Nekem például 80 km-t kellene utazni, hogy berakjam egy inkubátorba, ha olyan helyzetben lennék.

Amiről te beszélsz, létező jelenség, de nem minden nő kattan be az abortusz után.

Az pedig, hogy megkapod, hogy beleszólsz mások életébe, hát a stílusodból az derül ki, hogy te tűzzel vassal harcolnál minden abortusz ellen,így kvázi megkérdőjelezed az illető kompetenciáját a saját életével kapcsolatban.

2022. aug. 3. 07:52
 30/40 anonim ***** válasza:
49%

29

Oké...Na de még ha 80 km-t is kell utaznia valakinek ,hogy letegye a gyermekét a kihelyezett inkubátorba az sem olyan vészes.Odateszi aztán büntetlenül elsétál.És kész.A gyerek is életben marad.És az anyát sem vonják felelősségre.Szerintem ez jobb megoldás mintha a kanálisba hajítaná.Vagy meg sem engedné születni a magzatot.

2022. aug. 3. 18:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!