A bírók nem félnek a civil életben?
Állítólag azért nem lehet a bíróságon a bírókat megkeresni pl fogadóóra stb, nem lehet őket elérni csak a tárgyaláson, mert sokféle ember van és sokan látnák a bírókat gipszpen, vagy még roszabb helyen. Ha ügyet akarunk intézni, akkor csak a büntetőirodában lehet.
Viszont, amikor a bíró végez a bíróságon, megy haza, vagy cilvilben jön-megy, nem félneek, nem ál az életük rettegésből?
Csak azért kérdezem, mert már volt attrocitás és az elítéltek és családtagjai sokszor megfenyegették a bírót, volt mikor be is váltották igéretüket.
El sem tudom képzelni, hogy mi lenne, ha egy 35 éves fiatal véknyabb növésű bírónőt vagy 3 testes férfi körbevenne, mert a családzagjukat a sittre küldte...
Hogy élik mindennapjaikat a bírók?
Miért nem kapnak személyi védelmet?
Csináljanak több börtönt.
Nem normális mikor egy ember gyilkos is kap 3 évet aztán szabad. Minimum 40 év ! És dögöljön meg bent.
Ismertem egy bírót személyesen.
Ő egyáltalán nem félt, a legnyugodtabb, humorosabb emberek egyike volt, akit ismertem.
Ő konkrétan azt mondta, hogy a pálya elején félt, de később a sötétben is, a legdurbább alakok köszöntek a legnagyobbat, "Szép jó estét, bíró úr!" és voltak vele a legelőzékenyebbek.
Az ok: azt remélték, hogy kedvezőbb elbírálásban lesz részük legközelebb. (Mert gyakran van legközelebb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!