Ha nem osztogatott volna fűnek-fának fegyvert az ukrán "elnök" akkor mennyivel több ukrán civil maradhatott volna életben?
Nagyon helyes, hogy osztogatott.
A ruszkik senkivel szemben nem érezhetik magukat biztonságban, és ez pszichikai hadviselés szempontjából jó húzás volt! A földbe döngöli a ruszki morált.
3.
Valójában azok ellen vagy akiket szájkaratéddal védesz!Gondolom annak is örülsz kis Dk-ska a biztonságos fotelből, hány ártatlan civil halt meg azoktól a fegyverektől.
#5-nek:
Jobban örülök azoknak a tetű ruszki katonáknak, akikkel a partizán-tevékenység végzett.
Mert ezt annak hívják.
Ismét #5-nek:
És ha csak 14 évvel ezelőtt tör ki ez a balhé, akkor most körözött személy lennék itt, mert a törvényeinket semmibe véve már kint lennék! Nehogy már a csúti csüngőhasú mondja meg nekem, hogy én kinek segíthetek! De most már sajnos családos vagyok.
Igen. Lehet hogy qrvára parasztul hangzik, de "sajnos".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!