Ha nem osztogatott volna fűnek-fának fegyvert az ukrán "elnök" akkor mennyivel több ukrán civil maradhatott volna életben?
Figyelt kérdés
2022. júl. 10. 20:05
11/21 anonim válasza:
Dk-snak! Nem probléma! Vidd a családodat! Legalább megtudod mi folyik valójában! Meg mi is megtudjuk mi van
12/21 anonim válasza:
#11-nek:
Értük sajnos én tartozom felelősséggel, és nem ihatják meg ők, az én h'lyeségemnek a levét.
Ha nem lennének, biztos hogy kint lennék önkéntesként. Úgy szép az élet ha zajlik.
13/21 anonim válasza:
Az ukrán civileknél nincs fegyver. Azok kaptak fegyvert, akik jelentkeztek a Területvédelmisekhez, akik az ukrán hadsereg tartalékosai, ezáltal egyenruhás, teljesértékű katonáknak számítanak.
14/21 A kérdező kommentje:
12.
Ha...ha..ha..ha..
2022. júl. 10. 20:54
15/21 A kérdező kommentje:
13.
"Az ukrán civileknél nincs fegyver"
Csak az ukrán terror szervezeteknél.
2022. júl. 10. 20:55
16/21 A kérdező kommentje:
Még a maffiánál.
2022. júl. 10. 20:56
17/21 A kérdező kommentje:
Még mindenkinél
2022. júl. 10. 20:56
18/21 anonim válasza:
Hallottam beszámolókat odessából hogy pont ez miatt nem mertek elmenekülni mert az elsők akik fegyverhez jutottak a bűnszervezetek voltak akik kihasználták a káoszt, kényük kedvükre gyilkolgattak. Valószínű a háború elején is amit Kievben mutogattak hogy beépített oroszokat végeztek ki az utcán ennek az erőszaknak az eltusolása mert hát mit számít pár tucattal több halott
19/21 anonim válasza:
"Ha Putyin nem rohanja le a szomszédját, akkor hány civil maradt volna életben?"
Akkor zéró. Az emberek már egymást ennék, ráadásul nyersen, mivel a tüzifát már előtte felfalták volna.
20/21 anonim válasza:
Jajj a gonosz putyin mindenkit kinyirna mi? Azért osztogatja az ételt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!