Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ez szerintetek zaklatás?

Ez szerintetek zaklatás?

Figyelt kérdés
Adott egy nálam 13 évvel idősebb nő akivel jóban voltunk. Én 29 éves O meg 42 éves. Minden tok oké voltunk köztünk. Támogató és segítő hozzáállásal voltunk egymás felé. Meg pénzt adtam neki és stb. Meg cuccokat, dolgokat. Nem adta vissza de júniusban ghostingolt engem. Én mai napig próbálom visszaszerezni tőle a dolgaimat, vagy hogy miért ghostingolt de hiába. Keresem hivogatom smseket küldök. Ez zaklatásnak minősül abban az esetben ha szeretném a miértjét tudni és visszakerni tőle a dolgaimat? Nyilván ha visszadna és ha azt mondja nem kíváncsi rám akkor nem keresem fel. De így nehéz. Hogy nem adja vissza.
2022. júl. 18. 15:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Engedd el. Szokásos mértékű ajándékot nem lehet visszakövetelni, egyéb ajándékokat is csak megfelelő jogcímen amennyiben bizonyítani is tudod az ajándékozást. Ha 2,5 hónapig voltatok együtt és ezután 2-300.000 értékben maradtak nála különböző dolgok mellesleg gondolom volt miből ajándékozni ha rögtön mindenfélét vettél neki akkor az biztos hogy szokásos mértékűnek minősül. Ha egy 10 milliós gyémántberakásos jegygyűrűt vettél volna neki, azt pl. visszakövetelhetnéd miután csak úgy lelép, egy pólót vagy egy kávéfőzőt azért emiatt nem igazán. Ilyen piti összegekért amúgy sem éri meg jogi útra terelni az ügyet. Etikusnak nyilván nem etikus ha valaki ilyet csinál. Ezt le kell nyelni, és legközelebb nem hagyod hogy lehúzzanak.
2022. júl. 18. 18:09
 12/14 anonim ***** válasza:

A fenét, szerintem két lehetőség van:

1. troll a kérdező

2. Egy irdatlan nagy balek, és az első pillanattól kezdve hagyta magát totál megkopasztani. A nő meg amint látta, hogy kifogyott a buxa, dobta.

Ha nem akarod baleknak érezni magad, és tanulságot se levonni, akkor áltasd magad azzal, hogy x ideig egy luxusprostival voltál.

2022. júl. 18. 18:25
 13/14 anonim ***** válasza:

Mi az a ghostingolt? Szellemnek néz, magyarul nem reagál a keresésedre?

Ez tanulópénznek jó. Én tudok olyan gyerekről, aki az örökség, pesti lakását átírta egy idősebb, elvált nőre, aki aztán le is lépett.

Ha ez nem egy troll kérdés, akkor legközelebb a pöcsöd helyett a fejeddel gondolkozz, mert lehúznak mégjobban.

2022. júl. 30. 16:19
 14/14 anonim ***** válasza:
53%

Én is utálom ezt hogy egy hozzászólást nem bírnak angol nélkül leírni, mert nem tudnak már magyarul.

Segítek:

ghostingol

- Köddé vált

- lelépett

- eltűnt

stb.

Eléggé színes a magyar nyelv, csak használni kell.

Azok a romák szokták régen kavarni a roma és a magyar nyelvet akik egyiket se beszélték igazán, ne essetek már a hibájukba! Több igényességet, gyerekek!

2022. aug. 1. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!