Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ez szerintetek zaklatás?

Ez szerintetek zaklatás?

Figyelt kérdés
Adott egy nálam 13 évvel idősebb nő akivel jóban voltunk. Én 29 éves O meg 42 éves. Minden tok oké voltunk köztünk. Támogató és segítő hozzáállásal voltunk egymás felé. Meg pénzt adtam neki és stb. Meg cuccokat, dolgokat. Nem adta vissza de júniusban ghostingolt engem. Én mai napig próbálom visszaszerezni tőle a dolgaimat, vagy hogy miért ghostingolt de hiába. Keresem hivogatom smseket küldök. Ez zaklatásnak minősül abban az esetben ha szeretném a miértjét tudni és visszakerni tőle a dolgaimat? Nyilván ha visszadna és ha azt mondja nem kíváncsi rám akkor nem keresem fel. De így nehéz. Hogy nem adja vissza.
2022. júl. 18. 15:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
37%
Mért nem tanultad meg a magyar nyelvet?
2022. júl. 18. 15:41
 2/14 anonim ***** válasza:
Jelentsd fel, hogy lopott tőled, aztán kiderül minden.
2022. júl. 18. 15:48
 3/14 anonim ***** válasza:

1.) Miért adogatsz mindenfélét idegeneknek?

2.) Ha ghostingolt, akkor nyilván nem kíváncsi rád, nem kell ehhez nagy észlénynek lenni.

3.) Az ajándék az ajándék, azt nem nagyon van jogunk visszakérni, kivéve speciális esetekben, és módokon.

Ha eddig arról szólt a megkeresésed, hogy hahó, mért nem írsz, stb. akkor ne várj arra, hogy ettől majd visszaadja a holmidat. Ha nagyértékü holmiról van szó, akkor kérj ügyvédi segítséget, majd ő hivatalos levélben felszólítja, nagyobb eséllyel kapod vissza azt, amire jogosult vagy. (pl. jegygyűrű, olyan holmi, amiről tudod bizonyítani, hogy a tied)

2022. júl. 18. 15:50
 4/14 anonim ***** válasza:
nem unod még?
2022. júl. 18. 15:51
 5/14 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod semmivel sem igazolni, hogy adtál neki értékeket, akkor sajnos csúnyán rászedett. Persze fel lehet jelenteni, de nem tudni, mi lesz a vége. Tanú sincsen semmire?
2022. júl. 18. 15:51
 6/14 A kérdező kommentje:
Pl. Fehérarany nyaklánc, készpénz több mint 100 ezret kapott tőlem, amiről igért számlát azt se kaptam. amitről messengeres üzenetek vannak, nagy értékű pólók, konyhai felszerelések, és stb.. Kb 250-300 ezer Ft ami ténylegesen nála van, és ezeket szeretném visszakérni. A sok kaja megghivás meg egyéb dolgokta nyilván nem lehet.
2022. júl. 18. 15:52
 7/14 A kérdező kommentje:
5-os: Hogy lenne már tanu? Eleve az se gondoltam hogy igy kihasznál, pláne egy 42 éves értelmes okos nő. Nem vagyok gondolat olavsó. Körübelül 2 és fél honapig voltunk együtt, a sok közös terv meg minden elveszett és össze sem vesztünk, egész egyszerűen egyik napól a másikra nem vette fel a telefont. Igy indult minden. Tudom hol lakik, kapott már tőlem levelet postai uton is hogy kérem vissza, de semmi. Félek hogy kidobja vagy eladja vagy bármi. Hogy lehetek én is ekkora naiv?
2022. júl. 18. 15:55
 8/14 anonim ***** válasza:
39%

Használd az agyad! Egy okos nőnek miért kellene egy olyan pasi, aki még írni se tud?! Ő nem kell, csak a pénze. Megkapta, és kész. Eleve kamuszagú ez a dolog, hogy számlát adjon az ajándékról, elvégre nem kereskedő, ha jól sejtem. Miért osztogatsz drága ajándékot úgy, hogy gyakorlatilag nincs köztetek semmi?!

Tanulópénz.

Amúgy hány éves vagy?

2022. júl. 18. 16:04
 9/14 anonim ***** válasza:
39%
Ja, már látom: 29. Írásod alapján olyan max. 18, de úgy, hogy csak a sértettséget nézzük, helyesírás alapján max. 11.
2022. júl. 18. 16:05
 10/14 A kérdező kommentje:
Jó hát ha nem tudom tőle visszakerni, akkor fel jelentem őt a navnal mert ahogy tudom alkalmi munkái vannak és feketén is dolgozik.
2022. júl. 18. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!