A rezsicsökkentés változása miatt kérhetek több gyerektartást?
Jelenleg éves infláció mértékével növekszik a gyerektartás összege évről évre.
Ez van a megállapodásban. Minden Januárban megvárjuk a KSH adatait az előző évre vonatkozólag és úgy emelkedik.
A lakhatási költségeink viszont Aug-tól drasztikusan meg fognak nőni. Családi ház, gáz fűtés, villanybojler... stb
Ez lehet hivatkozási alap? Vagy mondhatja az exem hogy spóroljak az energián, és ne lépjem túl az átlagfogyasztást? De ez 2 gyerekkel nem menne.
Vagy mit lehet tenni?
Köszönöm a tanácsokat
#11, aztán az miből derül ki, hogy te hozzáértő jogász vagy? ...
Ha az lennél, akkor minimum csipőből hoztál volna egy törvényt, amire hivatkozva tudna lépéseket tenni.
Kérdező: nem vagy köteles árammal vagy gázzal fűteni. Tűzifa is létezik a világon.
De úgyis a bíróság ítélete a lényeg, majd meglátod, hogy mit mondanak. Csak nehogy fordítva süljön el és rád küldjék a gyámügyet.
4 es !!
Miért lenne élősködő?Buta vagy,mint egy bakancs.
Szerintem kérhetsz.
Én is fogok!
Gyeden vagyok a legkisebb gyermekemmel (3 van), sajnos én sem tudok a padlóval fűteni... Olyan rohadt okos itt mindenki.
Nekem 40 ezer forintot fizet, én a sokszorosát adom hozzá, szerintem éhen meg mindenhogy pusztulna az a gyerek ha csak 80 ezer forint jutna rá lakhatástól kezdve élelmiszeren keresztül az iskoláztatásig 😂És elvileg a FELÉT fizetnie kéne mindennek... Anyagilag simán beleférne, mert vezető pozícióban van.
Utolsó:
Akkor a gyerek után kapsz 90 ezer forintot (40et apukától, 50et az államtól családi adókedvezmény és családi pótlék formájában). TE mennyit költesz a gyerekre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!