Hová forduljak, ha rendszeresen bántalmaz a férjem, de nem vagyok életveszélyben?
Jogi és gyakorlati tanácsra, anyagi segítségre van szükségem. Tudom, hogy az utóbbi csak költői, de a teljesség igényéhez hozzátartozik.
Mit tehetek, ha elhagynám, de nincs hova és nincs miből? Ha lenne miből, lenne hova is. Nem nagy összegről van szó, de nem vagyok hitelképes sem az alacsony jövedelmemmel és a betegségeimmel.
Hogyan jöjjek ki ilyen helyzetből?
Az albérlet sajnos nem opció, mert több hónapos táppénzen szoktam lenni betegségekből adódóan, s legalább fedél legyen a fejem felett. Családom, ismerőseim nincsenek, csak egy cica tartja a lelket bennem.
Ki hogyan tudna megoldani egy ilyen helyzetet?
van 1olyan kerdes ahol 2011.majusban tortent eset van.ha megtalalod a törő-zúzó apukat vagy a lányt esetleg az anyukajat akkor mondhatod idokozben segitseg erkezett. ...szerintem vege lett a csaladnak..es nezd a valaszokat micsoda segitseg van itt..
De tokmindegy, hogy tesz-e feljelentest vagy sem ebbol a szempontbol, se a rendorok, se senki mas nem fogja a kerdezot eltartani es fizetni neki alberletet.
Sajnos ezt valahogy neki kell megoldania.
Lehet, hogy esetleg, TALAN, kapna valami szallast par napig, hetig a nanetol, baptistaktol pl, de az se tart orokke. Sot, ha nem dolgozik, csak ugy van, akkor ki is teszik hamar.
Semmi nincs ingyen sajnos, meg a segitseg sem.
19, én is ezt gyanítottam, de ha nem is, akkor se adjon ki magáról infót.
Kérdező, hova lettél? Mit takar a bántalmazás?
Dolgozom. A nyugdíjjal a jövedelmem nem éri el a minimálbért. Fizikai és pszichés betegségem(visszatérő depi) is van.
Szavakkal, pénzmegvonással és fizikailag is bánt. Ha tudja, hogy az én pénzem már elfogyott, onnantól balhézik. Fél éve tart ez az állapot, előtte se volt már felhőtlen, de ilyen durva sosem.
A spórolt pénzem beletettem az ingóságokba, amik szerinte max közösek, de inkább az övéi.
Rendszeresen számonkéri, hogy mire költöttem, de nekem semmi közöm az ő pénzéhez.
Neki kb 2,5x annyi a bevétele, ő tud gyűjtögetni.
Nem vagyok már mai csirke, a pszichés bajom sem olyan természetű vagy mértékű, hogy elrugaszkodnék a valóságtól.
Aki privát írt, hogy érdekelném őt, kérem ne írjon újra, csöbörből vödörbe nem szeretnék kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!