Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Én eltörölném a világon az...

Én eltörölném a világon az életfogytiglani börtönbüntetést és helyette maximum 1 év lenne a legsúlyosabb büntetés ezzel végleg hátunk mögött hagyhatjuk az középkort. Szerintetek is ez lenne a jó?

Figyelt kérdés

2022. jún. 30. 01:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a magadfajtákat szokták bezárni - no nem börtönbe, hanem a zárt osztályra.
2022. jún. 30. 02:00
 12/21 anonim ***** válasza:
83%

❎ Nem kell privátot írnod :D

❎ De mint írtam, ha 1 év lenne a maximum - akkor én biztos hogy ellátogatnék hozzád :)

❤️ Nekem meg érne egy évet :)

❤️ Az asszonyodnak meg a lányodnak pont van hely a pincémben :)

2022. jún. 30. 02:06
 13/21 anonim ***** válasza:
84%

🚫 Az "ŐSEMBERT" meg hosszú "Ő"-vel írják...

🚫 ha már le "ősemberezel" engem (privát üzenetben)...

🤡 Gondoltam, hogy az ilyen kérdést csak egy iskolázatlan/tanulatlan képes feltenni...

2022. jún. 30. 02:09
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező egy tini, akinek még nagyon sokat kell tanulnia. Hagyjátok!
2022. jún. 30. 04:11
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Én lehet így is ellátogatok a kérdezőhöz. Aztán irány az IMEI élete vègéig
2022. jún. 30. 05:37
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Aha... Szóval aki kéjgyilkos, és a vágyainak élve megerőszakol egy nőt majd levágja a fejét az csak egy évet kapjon, de az Apja annak a Lánynak, vagy a Férje ettől a mérhetetlen szomorúságtól és dühtől péppé veri az elkövetőt, az halálbüntetést érdemel?

Miért nagyobb bűn bosszúból, fájdalomból, szomorúságból ölni, mint kéjvágytól, hatalomból vagy nyereségvágyből ölni?

Ez a kérdés egyszerű troll és provokáció.

2022. jún. 30. 06:34
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
bullshit
2022. jún. 30. 08:22
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Szerintem is sokkal jobb lenne, ha az erőszakolós, darabolós félkegyelműek egy év után ugyanott folytathatnák, ahol abbahagyták. Nekik is joguk van ahhoz, hogy úgy éljenek, ahogy szeretnének, mert szabad országban élünk!
2022. jún. 30. 09:27
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb a sorozatgyilkosok. Az ezzel foglalkozó nyomozók is meg tudják mondani, az ilyen emberek nem változnak. Vagyis elkapják a sorozatgyilkost, aki megölt már 30 embert, nagy nehezen elítélik, letelik az egy év, és onnan folytatja, ahol abbahagyta.
2022. jún. 30. 11:03
 20/21 anonim válasza:
ember te normális vagy?
2022. szept. 9. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!