Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha az apuka nem ismeri el az...

Ha az apuka nem ismeri el az apasagot akkor nem kell gyerektartast se fizetnie?

Figyelt kérdés
Meggondolta magát, mégse akarja a babát, én nem akarom elvetetni, de nagyon szukosen tudnánk megelni a gyerektartas nelkul. Ki tudja kerülni ezt valahogy? Úgy hallottam, hogy még a DNS vizsgálatot is megtagadhatja. Beszélek majd ügyvéddel, csak addig gondoltam megkerdezem itt. Nem voltunk házasok.
2022. jún. 28. 17:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
#8 akkor ennyike, tetszik nem tetszik neki, be lesz jegyezve apának. Ha nem tudtok a gyerektartás korrekt összegében megegyezni akkor fogadj ügyvédet (megoldja sikerdíj alapon is ha jó zsíros az apukáról behúzható pénz). Ha megegyeztek peren kívül, akkor foglaljátok bele az inflációkövetést is! (lehet most pl. 500k nagy összeg, de mikor 15 éves lesz a gyerek már nem lesz olyan nagy)
2022. jún. 28. 18:47
 12/13 anonim ***** válasza:
54%
10es, te neked mi a fsz bajod van? Ennyire fáj az incel élet vagy mi?
2022. jún. 29. 10:43
 13/13 kovpet ***** válasza:
2: Magyarul ökölszabály, nem hüvelykujj.
2022. jún. 29. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!