Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi lesz a SZÉP kártya sorsa...

Mi lesz a SZÉP kártya sorsa Július 1-től?

Figyelt kérdés

Szerintetek megszüntetik teljesen, vagy továbbra is lehet majd használni?

Ha megszűnik, milyen egyéb, hasonló plusz juttatást tud a munkáltató adni?

2022. jún. 28. 15:26
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

8:

sajnos nem fogom tudni, ugyanis számomra haszontalan dolgokra ( étterem, vendèglátàs, szálláshely, stb) nem költök. A jó minőségű élelmiszer az, amire - számomra - van értelme költeni és jól is jött az a plusz pár tízezer, amit kaptam. Hiszen a havi minőségi kaja több százezres tétel, igy nyilván számított.

Mindegy, megveszem ezután is, csak saját zsebből sajna.

2022. jún. 28. 17:23
 12/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2022. jún. 28. 17:23
 13/15 anonim ***** válasza:
71%
9/12 Lehetett venni élelmiszert is mindig. Annyi, azokat a boltokat kell megkeresni, akik használják a kiskaput.
2022. jún. 28. 17:43
 14/15 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem alkalomadtán egy étterem nem haszontalan dolog, mindenkinek jólesik, ha nem kell bevásárolnia, főznie, mosogatnia. Ha már erre adnak pénzt, szerintem érdemes néha arra is használni. +vannak boltok, ahol még elfogadják, csak keresni kell.
2022. júl. 13. 11:23
 15/15 anonim ***** válasza:
54%

#13. Lehetett, csak nem szabályosan. Azt miért számolod ide, aki csal? :D

Akkor lehetett boltban fizetni vele, ha a boltban meleg ételt is készítettek (és ha jól tudom, akkor is csak azt lehetett vele fizetni). Hogy csaló cigány módra mások is elfogadták totál szabálytalanul, az meg senkit sem érdekel.

2022. júl. 13. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!