Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Meddig lehet használni a...

Meddig lehet használni a szépkártyát hidegélelmiszer vásárlásra?

Figyelt kérdés

Üdv!

Tud-e valaki valami konkrétumot arról, hogy meddig lehet használni? Azért kérdezem, mert a melóba már vagy 2-3 napja ezen megy a vita. Én úgy tudom, hogy ezt még nem hosszabbították meg. Az OTP oldalán még mindig Július 1. a határidő. Még nem hallottam a miniszterelnökünktől, hogy meghosszabbították volna. Azt tudom, hogy az átjárhatóság az 2022 December 31.

#Szép kártya hidegélelmiszer vásárlási határidő
2022. jún. 23. 17:09
 1/8 MDaniel98 ***** válasza:
100%
H nem hosszabbították meg, akkor én az OTP oldalát venném készpénznek.
2022. jún. 24. 10:15
 2/8 anonim ***** válasza:
57%

Nem hosszabbították meg és szerintem nem is fogják.

Ugye nyáron jól jön az, ha a vendéglátos haverokba öntöd a pénzedet és nem a multiknál költöd el.

2022. jún. 27. 10:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos kizárt, hogy meghosszabbítsák. Pedig milyen jó volt, hogy el lehetett költeni. Ezt így már csak elb@szni lehet. Mi havi 12 ezret kapunk. Rendelünk kétszer pizzát és csókolom. Nagyon hasznos...
2022. jún. 28. 07:06
 4/8 A kérdező kommentje:
Pároméknak most vitték fel nettó 50 ezer forintra. Ki a f.om fog megenni annyi pizzát meg húst? Be lehetne vásárolni belőle. Olaj, liszt, cukor, tészták, fűszerek,...stb. remélem, hogy meghosszabbodik.
2022. jún. 28. 07:12
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

2-es vagyok, üzenem a lepontozónak:

[link]

Már a cím is beszédes.

2022. jún. 28. 08:14
 6/8 A kérdező kommentje:
Én hasznosnak találtam, ugyanis van benne igazság. Valóban jól jön a vendéglátósoknak pláne így a nyáron pl. Balaton környékén.
2022. jún. 28. 08:36
 7/8 anonim ***** válasza:
46%
Nyilván a vendéglátósoknak veszteség. De azért a pénzért én dolgozom meg és nagyon meglenne a helye. Akinek amúgy is telik nyaralásra, étteremre, az most is arra használja a szép kártyát. Akinek viszont a mindennapi megélhetésére kell, azt ne kényszerítsék már hogy a vendéglátósokat támogassa a keményen megkeresett és neki is nagyon kellő pénzével.
2022. jún. 29. 16:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Egyetértek
2022. jún. 29. 16:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!