Vicces hivásból lehet rendőrségi ügy?
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy a vicces hivásból lehet e rendőrségi ügyem?
Engedjétek meg hogy bővebben kifejtsem álláspontomat!
Szóval van két mobilra letölthető alkalmazás a JokesPhone és a JuasApp aminek az a lényege ha valaki nem ismerné, hogy előre felvett hangfelvételel történik és az app automatikusan rögzíti a hangfelvételt és visszalehet hallgatni a "vicces hívás" amiben én is az egyik embert megtréftam...
Olyat küldtem neki, hogy Meghoztam a pizzát... és Miért hivogatod a barátomat?...
és nagyon komolyan vette az illető belemondta a a hívásba hogy fel fogja jelenteni a telefonszámot!
De ez a szám egy 40 es szám amit az alkalmazás hozott létre aki letölti az appot és hívást índít mindenkinek ugyanaz a telefonszám jelenik meg tehát nem hiszem a rendőrség letudná-e nyomozni ki indította a vicces hívást mivel a szám nem tartozik egyetlen szolgáltatóhoz sem mint pl:Vodafone, Telekom stb... mert az alkalmzás kreálta a számot.
Szerintetek letudják nyomozni?
Én csak vicces tréfának szántam nem gondoltam volna valaki képes ennyire felkapni a vizet, hogy rendőrségre megy egy kis pizzás vicc miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!