Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Vicces hivásból lehet rendőrsé...

Vicces hivásból lehet rendőrségi ügy?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy a vicces hivásból lehet e rendőrségi ügyem?

Engedjétek meg hogy bővebben kifejtsem álláspontomat!

Szóval van két mobilra letölthető alkalmazás a JokesPhone és a JuasApp aminek az a lényege ha valaki nem ismerné, hogy előre felvett hangfelvételel történik és az app automatikusan rögzíti a hangfelvételt és visszalehet hallgatni a "vicces hívás" amiben én is az egyik embert megtréftam...

Olyat küldtem neki, hogy Meghoztam a pizzát... és Miért hivogatod a barátomat?...

és nagyon komolyan vette az illető belemondta a a hívásba hogy fel fogja jelenteni a telefonszámot!

De ez a szám egy 40 es szám amit az alkalmazás hozott létre aki letölti az appot és hívást índít mindenkinek ugyanaz a telefonszám jelenik meg tehát nem hiszem a rendőrség letudná-e nyomozni ki indította a vicces hívást mivel a szám nem tartozik egyetlen szolgáltatóhoz sem mint pl:Vodafone, Telekom stb... mert az alkalmzás kreálta a számot.

Szerintetek letudják nyomozni?

Én csak vicces tréfának szántam nem gondoltam volna valaki képes ennyire felkapni a vizet, hogy rendőrségre megy egy kis pizzás vicc miatt.

2022. jún. 27. 14:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak mérgében mondta szegény rokonod/ismerősöd mert valószínűleg van elég gondja az életben, még ütődött hívásokkal bosszantod. Viszont az emberek általában ha nem valami családnélküli munkanélküliek a legkisebb gondjuk is nagyobb annál, hogy ilyen marhaságokkal a rendőrségre szaladgáljanak a drága idejükben.
2022. jún. 27. 16:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Röviden fogalmazva lehet, de nem valószínű...
2022. jún. 27. 16:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Viszont azt még hozzátenném, tényleg nem jó ötlet ilyen nyomi hívásokkal idegesíteni az embereket.
2022. jún. 27. 16:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha ismered az illetőt, utólag szólhattál volna neki, hogy te vagy az, és megviccelted. Ismeretlenekkel meg ezért nem kell játszani, elvenni az idejüket, megviccelni, becsapni őket. Az alkalmazásod számát pedig persze, hogy össze lehet kötni a telefonoddal.
2022. jún. 27. 16:19
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ebből nem lesz semmi baj, nyugodj meg.
2022. jún. 28. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!