Kábítószer érkezett a címemre, mi a teendő?
Figyelt kérdés
Jelenleg felfuggesztettem van, egy másik kábítószeres ügy miatt, viszont a napokban megkeresett a rendőrség, hogy érkezett egy levél a nevemre és a címemre, amiben kábítószer volt… ezt viszont nem én rendeltem, és nem tudok rola semmit, én személy szerint csak arra tudok gondolni, hogy valaki kibaszasbol csinálta ezt, mert már tudott az ügyemrol.. de nem tudok gondolni senkire.. mit tudok tenni ilyenkor??2022. jún. 23. 06:09
2/11 anonim válasza:
"mit tudok tenni ilyenkor??"
Ügyvédet keresel. Gyorsan!
3/11 anonim válasza:
Elmondod a rendőröknek hogy nem te rendelted. Aztán vagy elhiszik a múltad miatt vagy nem.
4/11 anonim válasza:
Biztos csak termékminta katalógus, nem mondtad le az előző drogelőfizetésed. Nekem is állandóan jön a Sieberz katalógus, pedig csak egyszer vettem gyümölcsfát.
5/11 anonim válasza:
Még nem vonultál be a börtönbe, Levike?
6/11 anonim válasza:
Rendörség honnan tudja? A posta beszólt nekik, hogy a csomagra az volt felragasztva hogy kábszi?
7/11 anonim válasza:
Felajánlod a fakabátoknak, hogy elfogyaszthatják és hunnyunk szemet, mert ezta kört te fizetted
8/11 anonim válasza:
Egy csomagot a feladónak kézbesítenek. Honnan tudta a GLS vagy posta hogy milyen anyag van benne?
10/11 A kérdező kommentje:
Azt mondta a rendőr, hogy április környékén érkezett egy levél Hollandiából a pesti reptérre, ahol elméletileg gyanúsnak találták azt, felbontották, és kábítószergyanús anyag volt benne, amit aztán vittek laborba, stb, és megerősítették, hogy az… nem hittem el, hogy az én nevemre és címemre érkezett, de utána mutatta a rendőr a képeket a levélről.. kérdeztem, hogy a feladóról nem-e lehet tudni, hogy ki az? Mondta, hogy valamilyen holland név van ráírva, amiről én kérdeztem, hogy lehet kamunév is esetleg, nem? Mondta, hogy de.. szóval valami olyan személy kuldhette, vagy rendelhette a nevemre, aki jól tudta, hogy nekem bajom lehet ebből.. én adtam vizeletmintát, mondtam nekik, hogy negatív lesz, ugyanis nem fogyasztok semmit, aztán amikor sokadszorra mondtam, hogy nem én rendeltem, azt mondtak, hogy akkor kijönnek házkutatásra, és lefoglalnak minden számítógépet, laptopot, adathordozot, stb.. mondtam, hogy nyugodtan mehetünk, nincs rejtegetnivalom.. kijottek, és nem is talaltak semmit.. mit tegyek most? Ha esetleg továbbra is engem fognak gyanúsítani ezzel? Keressek egy ügyvédet mindenképpen? Tényleg nem én rendeltem a cumot…
2022. jún. 24. 09:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!