Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ez szerződésszegésnek minősül?

Ez szerződésszegésnek minősül?

Figyelt kérdés

Pályázaton nyertem ösztöndíjat, amit az után folyósít az önkormányzat, hogy számlákkal igazolom, mire költöttem el az összeget. Május közepén leadtam a számlákat, de azóta se érkezett meg az összeg. Érdeklődtem, hogy mikorra várhatom ezt a pénzt és azt mondták, ha majd lesz rá pénzük, talán szeptemberbe. Átolvastam a szerződést, amiben az áll, hogy 15 napjuk van folyósítani az összeget, onnantól, hogy leadom nekik a számlákat. Mit tehetek ez ügyben? Egyáltalán van értelme bármi lépést tenni, vagy csak várjak és majd utalják ‘ha lesz rá pénz’?!

Nem ez az első eset, hogy megnyertem az ösztöndíjat, de eddig mindig időben utalták, semmi probléma nem volt.

Most kicsit elkeseredtem, mert nem pár tízezer forintról van szó, hanem egy nagyobb összegről. Előre is köszönöm a válaszokat!:)

2022. jún. 27. 13:14
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Annak.
2022. jún. 27. 13:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Annak, és - az összegtöl függően- peres vagy nemperes eljàràsban követelheted

Jogàsz vagyok, ha részleteket akarsz ìrj ràm

2022. júl. 13. 14:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!