Ha valakinek ilyet mondok azért feljelenthet?
A munkahelyemen van egy "emberke", aki valamiért nagyon sokat képzel magáról. Nem kollégám, meg semmi, csak az udvaron szoktam vele néha összefutni. Két hete történt az, hogy én mentem be a bejárati ajtón, ő meg jött szemből és hát nyilván egy ilyen pondrónak nem fogok kitérni. Levállaltuk egymást, amitől ő kicsit nekiesett az ajtókeretnek. Utána szóltam, hogy mivan öcsém, nem férsz el? De nem reagált rá, ment tovább.
És akkor a lényeg: ha a legközelebbi ilyennél pl. olyat mondok neki, hogy ha még egyszer nekem jössz kiírtom a családodat, akkor ezért engem feljelenthet? Vagy lehet ebből bármilyen jogi következmény?
Mond inkább azt neki hogy "CSAK A FIDESZ„
Ezek után vagy elmenekül mert tudja,a fidesz mindíg győz,vagy belátja hogy felsőbbrendű lény vagy és ezért behódol neked.
"valamiért nagyon sokat képzel magáról"
Ez hogy derül ki abból, hogy néha szembejön az udvaron?
"hát nyilván egy ilyen pondrónak nem fogok kitérni"
Ebben a történetben egy pondrót látok csak, és az nem ő.
Ritka egy tenyérbemászó féreg vagy te kérdező, az ilyet börtönben kéne tartani, mert veszélyes vagy a normális emberekre nézve. Remélem, valaki ott a környezetedben elkap és kiveri az összes fogadat.
"én mentem be a bejárati ajtón, ő meg jött szemből"
Aki kifele jön, mindig annak van "elsőbbsége". Te voltál a hunyó itt.
...ha nem lenne kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!