Miért vannak jogaik a legalja bűnözőknek?
"Szegény bűnözőkért morzsoljam a könnycseppjeimet?"
Nem, miért kéne? Nyugodtan ignorálhatod őket, minden jogod megvan hozzá. Ahhoz viszont már nincs, hogy halálra ítélj bárkit is.
13. Elég szomorú hogy nekem kell ítélkeznem. Egy normális országban az ilyen mocsadékok már rég a föld alatt vannak.
14. Valószínűsíthetem hogy nem volt közeli rokonod/ismerősöd akit megerőszakoltak. Másképp gondolkoznál, higgy nekem.
Ha az megnyugtat téged kedves kérdező, más országban nem végezted volna el a szakmunkásképzőt sem.
De itthon nyugodtan lehetsz náci. Látod, mekkora gyökér a mi magyar nemzetünk? Még téged sem taszajt ki magából.
"Valószínűsíthetem hogy nem volt közeli rokonod/ismerősöd akit megerőszakoltak. Másképp gondolkoznál, higgy nekem."
Az hirtelen felindulásból meghozott döntés lenne. Pont azért bírók hozzák az ítéleteket, hogy az ilyesmit elkerüljük.
19, igen őket védi. A gyökerektől.
Deee a te módszereddel amúgy nem csökkenne az elkövetett bűnök száma. Egyszerűen azért, mert ha megölsz egy gyilkost, nem csökken a giylkosok mennyisége, pusztán a szereplők cserélődnek benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!