Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Egy üzlet vagy McDonald's...

Egy üzlet vagy McDonald's biztonsági őrének az üzlet épülete előtt az utcán van joga "akciózni"?

Figyelt kérdés
Vagy csak bent az üzlet területén belül végezheti a munkáját?
2022. jún. 22. 07:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Manapság a hajléktalannal mindenki azt tesz amit akar. Nem tudják maguk megvédeni. A mekis igazgató úgy érzi az üzletnek rosszat tesz, ha ott látják a csövest és szól az őrnek. Az pedig köteles engedelmeskednie a főnökének, ezt írja elő a jog, akkor is ha ez törvénybe ütközik. A mekis muftinak kell szólni
2022. jún. 22. 11:45
 12/15 qkker1 ***** válasza:
100%

"ezt írja elő a jog, akkor is ha ez törvénybe ütközik. "

Tévedésben vagy.

2022. jún. 22. 14:19
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

"Az pedig köteles engedelmeskednie a főnökének, ezt írja elő a jog, akkor is ha ez törvénybe ütközik"

Mégis hol ír elő ilyesmit bármilyen jogszabály is?

2022. jún. 22. 14:21
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Még a katonának is meg kell tagadnia az elöljárója parancsát, ha a katona tisztában van azzal, hogy törvénybe ütköző intézkedést hajtana végre.

Majd pont egy meki főnök meg egy biztonsági őr esetén tenne kivételt a jogszabály? ;) Olvass utána válaszoló, mert pontatlan S tudásod.

2022. jún. 22. 14:44
 15/15 anonim ***** válasza:

Én biztonsági őrként dolgozom pl a Mekinek is van külső terűlete és ameddig az tart addig van joga.

Illetve ha más üzlet külső / belső területén tapasztal valamit, arról is kell jelentést írni. Legalábbis én anno ezt tanultam

2022. szept. 6. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!