Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Helyesen viselkedik e az anyuka??

Helyesen viselkedik e az anyuka??

Figyelt kérdés
A láthatás nem a megfelelő helyen történik,tehát nem a lakóhelyén a gyermeknek amiről hivatalos bírósági végzés van,hanem játszótér stb..az indok hogy mivel az anyja albérletben lakik,és azok oda engem nem engednek fel..gondol egyet és láthatási időben elviszi a gyermeket,hogy meleg van lent,és megy kocsit mosni..és még akkor van hátra másfél óra a láthatásbol..Szóvá tettem neki,azt mondja menjek nyugodtan bíróságra, ha nekem nem tetszik ez a dolog..és majd a bíró kijelöl valami szoc helyet ahol láthatom a gyermekem..telefonos kapcsolattartás rendszeresen Akadályozza..nem a megadott időben történik az sem..1-2 alkalommal megértem, ha dolguk van..de 2 nap jól megy,majd megint van valami dolga..és stb..ez úgy megy!Mit lehet ilyen esetben tenni??

2022. jún. 7. 10:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A lathatas soha nem q lakóhelyén történik, ott csak az átadás van, már q múltkor is el lett mondva neked.
2022. jún. 7. 10:59
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem csinálod azt, amit minden rendes pasi? Tojd le az exalmot és csinálj újat. Nem megy? Iratkozz be tanfolyamra a vér szerinti apámhoz, aki gyerekkorom óta leszar, csinált új kölyköket és a világ legjobb apjának képzeli magát!
2022. jún. 7. 11:16
 3/7 anonim ***** válasza:
60%
Vigyél magaddal tanút, és írj egy papírt, hogy mettől, meddig tartott a láthatás. Ettől majd berezel.
2022. jún. 7. 13:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Teljes káosz a kérdésed. Sehol senki nincs megnevezve benne.

Most te ki vagy? Kivel van problémád?

Nem általában kéne fogalmaznod, hanem a magad problémáját érthetően leírni.

Azt mondjuk nem értem, miért gond, ha játszótéren adja át vagy vissza a gyereket. Vagy akár, ha egész délután ott vannak. Tényleg alkalmas az idő most erre.

Miért kéne a gyereket láthatásra becipelni a lakásba, ha sokkal jobb kint lenni?

És miért a gyerek lakóhelyén történik a láthatás? Olyan kicsi, hogy még felügyelt láthatás van? Hány éves?

Majd ha mindezeket normálisan leírod, lesz értelme foglalkozni a kérdéseddel.

2022. jún. 7. 13:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Picike a gyerek, hogy anyuka lakóhelyén van a láthatás? Pedig be kell oda engedjen téged.
2022. jún. 7. 15:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Még mindig nem köteles az exed beengedni a lakásába
2022. jún. 7. 18:26
 7/7 anonim ***** válasza:
84%

A korábbi kérdéseinél több részlet derült ki, pl. az is hogy a kérdező az ex lakásában akar fél napokat eltölteni az óvodás korú gyerekkel; s nem érti, hogy a lakóhely a települést jelenti, nem a másik fél lakását.

Kérdező, a helyzet még mindig ugyanaz, a nő lakásába nincs jogod bemenni, ahhoz neked semmi közöd nincs.

2022. jún. 8. 08:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!