Szerintetek ebből származhat bajom?
Figyelt kérdés
Épp sorban álltam egy boltban a pénztárnál amikor megszólított valaki hogy fogok-e számlát kérni. Mondtam nem, erre megkérdezte hogy nem kérnék-e mégis neki? Elkezdett magyarázni hogy milyen szegény és rossz sorsa van és elvileg a cége visszatérítené neki az összeget számla ellenében, és én drágábbat vásárolok (20k volt, ruha). Belementem, kértünk számlát a munkahelye nevére, megköszönte és elváltunk. Csak később gondolkoztam azon hogy ebből nekem lehet-e bajom. Nyilván nem én követtem el az évszázad bűncselekményét ezzel, de mégis érzem hogy nem volt helyes, persze közben meg segítettem neki ami jó, de nem csinálnék még1x ilyet.
Mi történhet a legrosszabb esetben ha ez kiderül?
2022. máj. 18. 20:45
2/5 anonim válasza:
De hát a texneved sehol nincs rajta! Miből lehetne baj?
3/5 A kérdező kommentje:
A nevem nincs rajta, de kártyával fizettem. A kártya maga sincs rajta, de nyilván visszakereshető egy eljárás során.
2022. máj. 18. 21:07
4/5 anonim válasza:
Ne parázz.... semmit nem jelent. Fizethettel akár azert iscmert kisegítetted az illetőt...
5/5 anonim válasza:
És, ha gond lesz a ruhával, hogy viszed vissza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!