Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Egy egyszerű kérdés? Ha a...

Egy egyszerű kérdés? Ha a bírósági végzésben ez áll. "A kapcsolat tartás helye,felperes mindenkori lakóhelye"

Figyelt kérdés

Bírósági határozat van a láthatásról!De ahol a volt feleségem lakik(anyuka albérlet)nem engednek fel!Az okot nem tudom!

Így kénytelen vagyok játszóház,játszótér tölteni azt a pár órát a gyermekemmel!

Ez jogos e?vagy ilyenkor hová kell fordulni?tehát nem jatszóház és játszótéren kellene vele töltenem az időt?hanem ahol a felperes lakik?

2022. máj. 14. 12:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
60%
a hatosnak- akármekkora szégyen is ez a magyar törvényekre nézve-sajnos igaza van. Undorító eljárás a nőkkel szemben, főleg hogy nagyon sokan testi-lelki bántalmazás elől menekülnek a házasságból. Bár nem tudom mit vártak.. ismerősömnél megkapta az apa a láthatást, pedig gyilkosságért került börtönbe. A gyerekei rettegtek tőle, a bíróság mégis rákényszerítette az anyát hogy vigye a fiúkat láthatásra- a börtönbe.
2022. máj. 14. 13:30
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok szakértő, csak gondolkodom. Nem lehet, hogy azért van ez így megfogalmazva, mert ha az ex lakásán történik a láthatás, akkor nem kell a gyereket kettesben hagynia az apával, hanem az ő felügyelete alatt maradnak? Még ha a másik szobában, akkor is. Ilyet akkor szoktak előírni, ha még nagyon pici (csecsemő) a gyerek, vagy ha felmerül a gyanú, hogy veszélyben lenne az apával kettesben. De ha ő inkább úgy látja jónak, hogy elengedje veled kettesben a játszótérre, és bízik abban, hogy épségben vissza is viszed, az csak neked jó szerintem.
2022. máj. 14. 14:16
 13/24 anonim ***** válasza:
71%
ebben lehet valami, utolsó. De ha veszélyben lenne az apa mellet, akkor meg se kéne kapnia a láthatást.
2022. máj. 14. 14:18
 14/24 anonim ***** válasza:
2%
Vidd el a gyereket magadhoz akkor, mikor láthatás van. Ha az asszony nem tartja be a szabályokat, akkor neked sem kell.
2022. máj. 14. 14:32
 15/24 anonim ***** válasza:
18%
Egyben jelentsd fel a feleséged, hogy nem tartja be a bírósági határozatot.
2022. máj. 14. 14:33
 16/24 anonim ***** válasza:
68%
az szép lenne, elrabolni a gyereket a bírósági határozat ellenére. Bár mivel a 13-14-es válaszoló egy nőgyűlölő söpredék, ilyesmi hozzáállást vártam tőle. Fogalma sincs, miért nem ereszti be a férfit az a nő, de a nő a szemét..
2022. máj. 14. 14:46
 17/24 anonim ***** válasza:
33%
Na...itt is a szokásos férfiellenes, femináci, sipítozás megy. Mintha kötelező lenne szülni a nőnek.
2022. máj. 14. 15:11
 18/24 anonim ***** válasza:
36%
mintha kötelező lenne gyereket csinálni a férfinak, és utána olyan szarul bánni a családjával hogy inkább gyerekkel is elválik a nő.
2022. máj. 14. 15:24
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

12-es vagyok.

Minimum felügyelt láthatást gyakorlatilag mindig adnak. Van drogos ismerősöm, akire egy aranyhalat se bíznék, de még ő is bejárhat a családsegítő játszószobájába, hogy ott felügyelet mellett, de együtt lehessen a gyerekével. Gondolom, akkor dönt úgy a bíróság, hogy az anya lakásán legyen a láthatás, ha az apa nem bántalmazó, csak épp valamiért nem lehet vele kettesben elengedni a gyereket. Aminek rengeteg oka lehet, akár az is, hogy a gyerek még nagyon kicsi, és nem igazán ismeri az apukát.

Fogalmam sincs, miért lett ez a döntés, de ha azért, mert apuka tényleg extrém megbízhatatlan (mit tudom én, alkoholista vagy mentális beteg), és az anya így is inkább kettesben hagyja vele a gyereket, mint hogy beengedje a lakásba, és ezután valami baj történik, akár őt is felelőssé lehet tenni érte.

2022. máj. 14. 15:35
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk visszatérhetne a kérdező és leírhatná, hogy pontosan mire gondolt, és akkor nem kéne találgatnunk.
2022. máj. 14. 16:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!