Egy egyszerű kérdés? Ha a bírósági végzésben ez áll. "A kapcsolat tartás helye,felperes mindenkori lakóhelye"
Bírósági határozat van a láthatásról!De ahol a volt feleségem lakik(anyuka albérlet)nem engednek fel!Az okot nem tudom!
Így kénytelen vagyok játszóház,játszótér tölteni azt a pár órát a gyermekemmel!
Ez jogos e?vagy ilyenkor hová kell fordulni?tehát nem jatszóház és játszótéren kellene vele töltenem az időt?hanem ahol a felperes lakik?
12-es vagyok.
Minimum felügyelt láthatást gyakorlatilag mindig adnak. Van drogos ismerősöm, akire egy aranyhalat se bíznék, de még ő is bejárhat a családsegítő játszószobájába, hogy ott felügyelet mellett, de együtt lehessen a gyerekével. Gondolom, akkor dönt úgy a bíróság, hogy az anya lakásán legyen a láthatás, ha az apa nem bántalmazó, csak épp valamiért nem lehet vele kettesben elengedni a gyereket. Aminek rengeteg oka lehet, akár az is, hogy a gyerek még nagyon kicsi, és nem igazán ismeri az apukát.
Fogalmam sincs, miért lett ez a döntés, de ha azért, mert apuka tényleg extrém megbízhatatlan (mit tudom én, alkoholista vagy mentális beteg), és az anya így is inkább kettesben hagyja vele a gyereket, mint hogy beengedje a lakásba, és ezután valami baj történik, akár őt is felelőssé lehet tenni érte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!