Orvosom kiadta a leleteimet a szüleimnek az engedélyem nélkül, milyen törvényt sértett meg?
Kérdező, nem írtad le az ügy részleteit, ezért csak találgatni lehet és emiatt nem konkrét választ kaptál a kérdésedre.
Honnan tudták a szüleid, hogy van leleted az orvosodnál amit elhozhatnak? Az orvos maga mondta nekik, hogy itt a leleted, vigyék el neked vagy tetőled tudták, hogy valamit el kell hozni? Nekem és a páromnak is ugyanaz az orvosunk, minta szüleinké és a gyerekünké, de eddig kizárólag akkor volt ilyen, amikor ezt mi magunk kértük. Apósomnak nem adott soha receptet vagy leletet az orvosom csak úgy, ellenben ha én kértem, hogy ha már úgyis megy az orvoshoz akkor kérje már el a papírjaimat - és ezt előtte telefonon le is beszéltem az orvosommal - akkor az orvos odaadta neki. Ez nekem volt kényelmes. Nem is ütközik semmilyen törvénybe, hiszen én adtam felhatalmazást - szóban - arra, hogy odaadja.
Írj le többet az esetről, hogy tudhassuk mi az amit valóban kérdezel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!