Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » 5 ev utan apasagi vizsgalatot...

5 ev utan apasagi vizsgalatot akar, tudok tenni ellene?

Figyelt kérdés

Van egy 5 es fel eves lanyom, akinek az "apjaval" szetmentunk mikor a gyermek fel eves volt. Bizonyitottan kabszeres es bortonbol ki-be jar. Nemreg szabadult egy ev utan (ezt nem tole tudom, hanem a testvere hivott fel). Kitalalta, hogy mikor terhes voltam a gyermekkel o csinaltatott apasagi vizsgalatot (ezthogy??? nem tudok rola😅) es a fejebe vette, hogy a szerinte letezo negativ apasagi teszt, illetve 5 ev utan o ujra megakarja csinaltatni a tesztet. Apasagi nyilatkozatba anno egy rossz megerzes miatt nem mentem bele es o sem akarta. Szoval a gyermeknek nincs apja hivatalosan. Azota nekem van egy uj parkapcsolatom, van egy kozos masfel eves gyermek is.

Nem vagyok hajlando semmibe belemenni, nem lathatja, nem mehet a nagylany kozelebe. Anno zaklatas miatt feljelentettem, de nem lett abbol semmi. 2 eve megfenyegetett miutan szabadult, hogy tokatok bokaig vag, ha osszefut velem. Na akkor jelenlegi parom nem tul kedvesen, de rendezte ezt az embert . Azota eltunt szerencsere az eletunkbol, de most ujra felbukkant. Talalkozni akar velem es megbeszelni. De en nem vagyok nyitott, ismerem milyen undorito egy alak, nem hianyzik, hogy bekavarjon a nyugodt eletunkbe.

Raadasul egy fillerje nincs, az apasagi tesztnek meg ahogy olvastam eleg busas ara van. A birosag a fent emlitett szempotok miatt esetleg megadhatja neki a lehetoseget az apasagi tesztre jogi uton, hogy engem kotelezzenek a teszthez valo hozzajarulasra? Bele se merek gondolni, hogy elvigye magaval, vagy barmi. A nagylany a paromat tartja apjanak, fogalma sincs a hatterrol.

2022. máj. 3. 22:37
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
58%

Semmi para, mondd meg neki, fogadjon ügyvédet, pereljen, ha kiderül, hogy ő az apa, fizessen gyerektartást, és aztán nézzen tükörbe, aztán majd álmodozhat arról, hogy láthatja-e egyáltalán a gyereket, mert még ha övé lenne, akkor sem láthatná, csak fizethetne, ill. ha nem fizet, mehetne a börtönbe vissza, mert a gyermektartás nem fizetése is bűncselekmény.

És röhögj egy jót a képébe, aztán megjegyezheted, hogy kíváncsi vagy, hogy zargat-e még ezzel.

És ha van egy kis pénz, akkor tényleg tolhantátok a magánnyomozót.

2022. máj. 4. 16:08
 22/23 anonim ***** válasza:
9%
Még jó hogy nincsen gyereked #21. Ne is legyen
2022. máj. 4. 16:57
 23/23 anonim ***** válasza:
89%

Miért is? Eddig is ezt tanácsoltam, és pontozásból ítélve mindenki egyetértett velem, itt csak összefoglaltam.

Egy drogos zaklatót, akinek láthatóan nem a gyerekkel való kapcsolattartás a valódi indítéka, a gyerek csak eszköz az aljas szándékához, igenis tök normális, ha határozott fellépéssel elbizonytalanítják néhány lépéssel, és ezzel megvédik a gyereket. Esélye amúgy se lenne, de így szembesülne is vele, és nem is zaklatná a családot.

2022. máj. 5. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!