Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » 5 ev utan apasagi vizsgalatot...

5 ev utan apasagi vizsgalatot akar, tudok tenni ellene?

Figyelt kérdés

Van egy 5 es fel eves lanyom, akinek az "apjaval" szetmentunk mikor a gyermek fel eves volt. Bizonyitottan kabszeres es bortonbol ki-be jar. Nemreg szabadult egy ev utan (ezt nem tole tudom, hanem a testvere hivott fel). Kitalalta, hogy mikor terhes voltam a gyermekkel o csinaltatott apasagi vizsgalatot (ezthogy??? nem tudok rola😅) es a fejebe vette, hogy a szerinte letezo negativ apasagi teszt, illetve 5 ev utan o ujra megakarja csinaltatni a tesztet. Apasagi nyilatkozatba anno egy rossz megerzes miatt nem mentem bele es o sem akarta. Szoval a gyermeknek nincs apja hivatalosan. Azota nekem van egy uj parkapcsolatom, van egy kozos masfel eves gyermek is.

Nem vagyok hajlando semmibe belemenni, nem lathatja, nem mehet a nagylany kozelebe. Anno zaklatas miatt feljelentettem, de nem lett abbol semmi. 2 eve megfenyegetett miutan szabadult, hogy tokatok bokaig vag, ha osszefut velem. Na akkor jelenlegi parom nem tul kedvesen, de rendezte ezt az embert . Azota eltunt szerencsere az eletunkbol, de most ujra felbukkant. Talalkozni akar velem es megbeszelni. De en nem vagyok nyitott, ismerem milyen undorito egy alak, nem hianyzik, hogy bekavarjon a nyugodt eletunkbe.

Raadasul egy fillerje nincs, az apasagi tesztnek meg ahogy olvastam eleg busas ara van. A birosag a fent emlitett szempotok miatt esetleg megadhatja neki a lehetoseget az apasagi tesztre jogi uton, hogy engem kotelezzenek a teszthez valo hozzajarulasra? Bele se merek gondolni, hogy elvigye magaval, vagy barmi. A nagylany a paromat tartja apjanak, fogalma sincs a hatterrol.

2022. máj. 3. 22:37
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
87%

Azért akarja hogy jogilag legyen köze a gyerekhez. A negatív apasági teszt kamu, akkor nem próbálkozna újra.

Ha nincs apja a gyereknek, a párod vegye fel a nevére (ha belemegy), és akkor ha már az ő neve szerepel, szart se tud csinálni a pali.

2022. máj. 3. 22:48
 2/23 anonim ***** válasza:
17%

Ilyen nincs a jogban hogy kit tart apjának a gyerek, ha van vér szerinti édesapja.

Ettől függetlenül ilyen múlttal valószínűleg nem viheti majd el, de a gyámügyi kirendelt mellet lètrejöhet a felügyelt kapcsolattartás.

A majmod pedig egy ugyanolyan tróger sza rdarab mint amilyennek az édesapát tartod.

Csak azèrt megveretted mert látni akarta a gyermekét az édesapa.

Én csak remélni tudom hogy az édesapa rendbejött szerzett munkát pénzt és pert indít a lathatásért majd a megosztott felügyeletért.

Hogy a gyermeke ne hazugsagban elidegenítő szemét emberekkel nőljön fel.

2022. máj. 3. 22:50
 3/23 A kérdező kommentje:

Van masik 4 gyereke, akiket le se szr. Pluszba az otodik gyereke fiatalabb a kozosnel es allitasa szerint nem csalt meg :)

Se munkaja, se elete, se penze nincs. Most is ugyanugy narkozik mint mielott leultettek. Egy ilyennek felugyeleti jogot? Ugyan kerlek.

Es nem megverettettem. Ahol a szep szo es kommunikacio hatastalan es folytatodnak a zaklatasok, akkor az eroszak a megoldas. 2 evig tok jo volt. Es akkor se a gyereket akarta latni, hanem engem fenyegetett meg eletveszelyesen. De ez ugy latom nem mervado itt🤷🏼‍♀️

2022. máj. 3. 22:57
 4/23 anonim ***** válasza:
98%
Csináld amit az egyes ír. Nem kell ennyit hisztizni.
2022. máj. 3. 23:08
 5/23 anonim ***** válasza:
17%

Ezt ő is mondhatja 3.

Nem engedték latni a gyerekét ezert fenyegetezőtt de nem ment el a tetlegességig.

Te viszont felbújtóként aktivan közreműködtél az ő bántalmazásaban méghozzá aljas indokból elkövetve talán még sorozatosan is.

E mellé az ellennevelése a gyereknek ami kikorú mentális bántalmazása.

Csak szólók hogy jogilag a te és a palid tette mérföldekel komolyabb súlyú dolog mint az édesapáé aki hivatkozhat johiszeműségre mert latni akarta a gyermekét.

Ha bírósági statuszba kerülne ez az ügy és bizonyítható lenne a tettlegesség az édesapa kárára az is esélyes lenne így hogy állami gondozasba veszik a gyermeket.

6/23 anonim ***** válasza:
63%
Minek feküdtél le vele???
 7/23 anonim ***** válasza:
71%

Én is azt mondom, hogy nem kell félni. Perelheti az apasági vizsgálatot, amit a bíróság vagy megítél, vagy nem, de téged nem kényszeríthet, hogy menj bele egy tesztbe, ill. ha a beleegyezésed nélkül teszi, akkor a törvény előtt érvénytelen "vécépapír".

Ahogy írod, nincs pénze, tehát pereskedni nem nagyon fog tudni, és máris elakad a dolog. Persze kölcsön lehet.

Ami okos dolog lenne, gyűjteni a bizonyítékokat a zaklatásra és az életveszélyes fenyegetésekre, és szorgalmasan tenni a feljelentéseket, amiből nem szabad kihagyni, hogy büntetett előéletű, stb. és folyamatosan kérni a távolságtartásit.

Honnan tudod, hogy most is drogozik? Ha van erre bizonyítékod, akkor arról is lehet bejelentés, de a mendemonda nem számít.

Simmán el tudom képzelni, hogy bosszúból, ill. zaklatási zsarolási célból tolja a dolgot, hogy majd pénzért leszáll rólatok, de ami még rosszabb, a gyereknek ebben az esetben szülőtartási kötöelezettsége lenne, vagyis ha ő megöregszik, és nem tudja eltartani magát, akkor a gyerekednek kell. Gondolom, ki lett oktatva a börtönben "jogból", de simán lehet, hogy csak a bosszú motiválja.

2022. máj. 3. 23:38
 8/23 A kérdező kommentje:
Ertem. Akkor szakitsam ki a gyerekemet egy normalis csaladi kozegbol, hogy a narkos bortonviselt biolog apja beallva akar kart tegyen benne, vagy elvigye magaval valami drogtanyara.
2022. máj. 3. 23:41
 9/23 A kérdező kommentje:

7. Koszi az ertelmes valaszt, minden bizonyitekot elraktam ami ellene szol. Kolcsont senki nem fog neki adni, mert evekkel ezelott elolt mindenkit maga mellol ilyen szempontbol. Raadasul a narkos bios bagazsukba 100ftot sajnalnak egymastol, nemhigy tobb 10ezret.

Mar volt szo arrol, hogy jelenlegi parom a nevere veszu,varni akartunk ezzel az eskuvoig,de ugy latom ezt minel elobb meg kell lepni .

2022. máj. 3. 23:45
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ahogy mondtam: az apasági tesztbe nem kell belemenni, pereljen, ha akar, stb. verni nem kell, látványosan videózzátok, stb. hogy zaklat mondjátok neki, hogy hagyjon békén benneteket, stb. rendőrt hívtok, bizonyítéknak készül a felvétel... és ez is lehet, hogy visszatartja egy kicsit.

A párod csak önvédelem és a család védelmében, verekedhet, de egyértelműnek kell lenni, hogy erről van szó, és nem önbíráskodásról stb.

Ha a bíróság neki is adna igazat, és apasági tesztre kötelezne, és ha pozitív is lenne, akkor is ott van még a gyámügy, és fix, hogy nem fogja szétszakítani a családot, a gyermekelhelyezés nem úgy megy, ahogy te képzeled. Amilyen előélete van, örülhet, ha két hetente vasárnap pár óra láthatási jogot kapna felügyelet mellett.

Nem kell annyira izgulni, és ha több magabiztosságot sugároznál, mert ezzel tisztában vagy, akkor ő is jó eséllyel megunná a játszmát.

Ha nektek van pénzetek, akkor fogadhattok magándetektívet, hogy kiderítse, mit csinál mostanság, lehet-e valami olyan anyagot összeszedni róla, hogy hassatok a józan eszére, hogy békén hagyjon benneteket, ill. bejelentést lehet tenni, és bevágják újból a sittre. Mert simán lehet, hogy csak feltételesen engedték szabadlábra, és ha valamit elkövet, akkor mehet vissza, akkor megint lesz egy kis nyugalom.

2022. máj. 3. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!