Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Zaklat az exem?!

Zaklat az exem?!

Figyelt kérdés
Mar lassan 1,5 honapja szakitottunk .O megcsalt megalazott hazudott megvert nagyon sokszor .Feltem ott hagyni szerelmes is voltam,majd a vegen o lett szerelmesebb mikor en mar kiszerettem belole .1 evig voltunk egyutt .Feltem /neha meg most is a gondolatomba van higy o ongyilkos lesz azert mert en otthagytam..bar az ilyen emberek nemtudom hogy megis teszik e?!Narcisztikus szemelynek mondhatom.Van hogy akar ketszazszor hivogatott/vagy hivogat amig fel nem veszem hiaba van letiltva imseretlen szamra allitja es hivogat zaklat.Feljelentesen gondolkoztam de az nem ugy segitene ugyse..19 eves vagyok lány,o pedig 22 már lassan..nem értem hogy viselkedhet valaki igy.Volt mar valakinek tapasztalata ilyen szakitasban es mit tett? (Legegyszerubb semmit tudom de ha kovet pl az utcan stb.)??? Egyszer csak megun es lekopik??(bocsi a helyesirasi hibakert ,gyorsan es naagyjabol akartam leirni)

2022. ápr. 13. 16:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%
a rendőrség is bizonyára repdesni fog az örömtől, hogy ahelyett, hogy a gyilkosokat, bűnözőket üldöznék a Te magánéleti problémáiddal kell foglalkozniuk az adófizetők pénzéből, amit mellesleg magadnak köszönhetsz. Ismerek néhány nyomozót és a fax.uk ki van az ilyen ügyekkel..
2022. ápr. 14. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!