Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Fellebbezés az egészségügyben....

Fellebbezés az egészségügyben. Hogy működik?

Figyelt kérdés

Közeli családtagom öngyilkossàgot kísérelt meg, ami miatt bevitték őt a pszichiátriàra a zárt osztályra. Az orvos nem jár be hozzájuk, a szokásos gyógyszereit elvették (Én vittem be neki mindent, gyomorgyógyszert, stb). Egy éve műtötték gerincre, meg refluxos, ezekre szedi a kötelező gyógyszereket, de én saját pénzen bevittem, és egy az egyben elvették tőle, és nem hajlandóak adni.

A "terápia" annyi, hogy olyan gyógyszert kell kötelezően bevennie amitől rosszul van, és remeg is. Megnézik, hogy bevették-e a betegek a gyógyszert, aki nem veszi be, azt kikötik, és injekcióval beadják neki.

Nem bolond. Depressziós, tud magáról, mindent felfog ami körülötte van, lehet vele értelmesen beszélni. Nemrég hunyt el a férje, azóta van benne ebben a depresszióban.

Azt mondták az osztályon, hogy fel lehet lebbezni, és ki lehet hozni a csalàdtagot, de a nővérek ezzel kapcsolatban nem adnak felvilágosítást, orvos pedig soha nincs bent. Mint írtam a betegekhez se jár be orvos, akármilyen meglepő is.

Tudja valaki esetleg, hogy ez hogyan működik? Kihez lehet ilyenkor fordulni?

Nyilván, ha itt nem kapok választ, akkor megpróbálok egy ügyvéddel beszélni, de jó lenne olyannal is beszélni, aki átélt már sajnos hasonlót, és tudja mit kell csinálni.

2022. márc. 25. 19:02
 1/4 anonim ***** válasza:
30%

"egy az egyben elvették tőle, és nem hajlandóak adni."

Az intézményvezetőhöz és a betegjogi képviselőhöz menj!

Én a rendőrségre is mennék, mert ez gyilkossági kísérlet.

2022. márc. 25. 20:00
 2/4 anonim ***** válasza:

A betegjogi képviselő jó ötlet, sőt minden eü intézményben ki is van ragasztva a falra, hogy az adott intézetnek ki a képviselője (telefonszám stb).

A rendőrségre ne menj, ez nem gyilkossági kísérlet. Ne keverjük a szezont a fazonnal.

2022. márc. 26. 09:19
 3/4 anonim ***** válasza:

3: Szerintem igen, és ÉN mennék.

Nem az alapján fogok megítélni egy helyzetet, hogy valaki más mit gondol róla.

2022. márc. 26. 17:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Oké, mehetsz. Csak már az ügyletesnél fenn akadnál, mert ehhez a rendőrsegnek semmi köze.
2022. márc. 26. 18:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!