Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Megbírságolhat azért a kalauz...

Megbírságolhat azért a kalauz ha este 11 óra 50 kor veszek egy másnaptol érvényes bérletet és éjfél előtt felszállok vele egy olyan vonatra ami csak éjfél után egy perccel indul?

Figyelt kérdés
2022. márc. 23. 08:47
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
A kalauz nem hülye:)
2022. márc. 23. 08:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A kalauz nem szokott a vonat indulasa elott ellenorizni
2022. márc. 23. 09:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha a vonat az érvényességi időn belül indul, akkor miért bírságolna?
2022. márc. 23. 09:46
 4/9 A kérdező kommentje:
Csak menni nem szabad jegy nélkül? Felszállni szabad?
2022. márc. 23. 13:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Amikor az edesanyadnak felviszed a csomagjat a vonatra, de azutan te leszalsz, azzal nem kovetsz el semmi torvenytelent :)
2022. márc. 23. 13:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha én veszek jegyet egy konkrét vonatra, ami mondjuk délben indul, de már fél órával előbb bent áll a pályaudvaron, akkor én felszállhatok rá fél órával indulás előtt is, a jegyen attól még az indulási időpont fog szerepelni, és az úgy érvényes, nem fognak leszállítani vagy megbüntetni. Én mostanában mobil appon veszek jegyet, és sokszor csinálom azt, hogy akkor veszem meg, mikor kint vagyok az állomáson, és ha bent áll a vonat, felszállok rá.
2022. márc. 23. 13:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Milyen kérdés ez már megint Levike?
2022. márc. 23. 21:28
 8/9 anonim ***** válasza:
#6 Ez egészen addig jó, amíg nincs semmi gond a mobil alkalmazással. Én jártam úgy, hogy nem tudtam emiatt venni jegyet. Azután mindig otthonról indulás előtt intéztem, és ha nem ment az alkalmazás, kicsit korábbam indultam, hogy a pénztárban meg tudjam venni a jegyet.
2022. ápr. 10. 00:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Sose volt gondom a mobil alkalmazással, ha mégis gond lenne, ott a pénztár, jegyautomata, vagy a kalauztól is lehet jegyet venni, ha olyan állomáson szállok fel, ahol semmi nincs (jártam már így is). De ez nem kapcsolódik szorosan a kérdéshez. Nincs bírság.
2022. ápr. 10. 00:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!