Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » 16 éves vagyok, és ügyvédek,...

16 éves vagyok, és ügyvédek, igazságügyi dolgozók segítségére lenne szükségem internetes zaklatás ügyében! Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
2017-ben megismertem az Instagram oldalon egy fiúnak magát kiadó illetőt. Az elkövető igazi személyazonosságát, fizikai kinézetét nem tudom, nincs róla információm. Ez azóta tart, viszont egyre inkább kezd elfajulni. Az évek alatt több tíz hamis profillal írt rám, viszont most egy bizonyos profilról fenyeget azzal, hogy elmondja a szüleimnek a köztünk történt intim dolgokat. Elvileg már a profilján is nagykorú (18 éves elmúlt) én pedig 16 éves vagyok. Naív voltam, és kapcsolatokba manipulált, elég szexuális beszélgetéseket folytattunk. Soha sem láttam személyesen, soha sem hívott fel. Tudom, hogy hibás vagyok amiért nem jöttem ki ebből hamarabb, de minél előbb meg kéne oldanom a helyzetet. Olyan információkat tud rólam és a családomról, amiket nem mondtam el soha, egyik fióknak sem. Mostanában a Messenger alkalmazáson folyik ez. Rettegek ettől a lehetőségtől, a szüleim pedig nem alkalmasak arra, hogy szóljak nekik. Nagyon nagy bajban lennék, szeretném egyedül megoldani. Mi a teendő, mit javasolnak?

2022. márc. 18. 21:47
1 2 3
 21/25 kovpet ***** válasza:
100%

"Igen, a szüleimtől nagyon félek."

Ez itt a legnagyobb baj.

Nem tettél semmi rosszat. Fiatal vagy, érdekel a szexualitás. Ez természetes.

2022. márc. 23. 12:28
 22/25 anonim ***** válasza:

[link]

Mi újság azóta?

2022. márc. 24. 17:04
 23/25 A kérdező kommentje:
Mindenki segítségét köszönöm, sikerült megoldanom a problémát. És a szüleim ezt nem így fognák fel, nekik ez nem csak annyi lenne.
2022. márc. 25. 14:24
 24/25 anonim ***** válasza:
Hogyhogy nem "csak annyi"? És hogy sikerült megoldani?
2022. márc. 25. 14:46
 25/25 anonim ***** válasza:
Megmutatta a cickóit a pasinak
dec. 25. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!