Huszonegyedikszázad kérdése:
Egy futár felhasználhatja a telefonszámom önös célra?
Figyelt kérdés
Sms-t írjon, vagy felhívjon (NEM a rendeléssel kapcsolatban)? A honlapjukon azt olvastam, hogy ilyet nem tehetne…2022. márc. 3. 01:59
2/18 Noren1989 válasza:
Valszeg igen, megtette.
Én jelezném a munkaadója felé, hogy az alapvető gdpr-t hagyta figyelmen kívül.
3/18 anonim válasza:
Első alkalommal megkéred, hogy többet ne keressen magánügyben. Ha ezek után is hívogat, az már zaklatásnak számít.
4/18 anonim válasza:
Persze, hogy nem teheti meg, sőt ezért rögtön ki is rugják ha jelzed a cégnek.
(Kivéve akkor ha egy nagyon kis cégről van szó, akkor nem feltétlenül rugják ki rögtön)
5/18 A kérdező kommentje:
Persze hogy megtette, azért kérdem.🤨
Semmi olyat nem írt, szóval egyenlőre nem szeretnék lépni ez ügyben. Ha tovább írogat, jelzem majd a munkahelyének. Csak kicsit parának èrtem a helyzetet…
2022. márc. 3. 11:36
6/18 anonim válasza:
Azzal, hogy nem jelzed egyből, hogy ez történik, gyakorlatilag azt jelzed, hogy annyira nagyon nem is zavar.
7/18 anonim válasza:
#6 Pontosan. Nem fogja tudni, hogy zaklatásnak veszed, ha nem jelzed.
8/18 anonim válasza:
Ja, meg ha veled eljátsza valószínűleg másokkal is így egy telefonhívást vagy emailt screenshotokkal megérne a dolog.
Ha a főnöke lennék szemszeretném, hogy lejárassa a céget és elüldözze a megrendelőket akik attól félnek, hogy ő fog kimenni hozzájuk.
9/18 A kérdező kommentje:
Akkor is figyelembe veszik, ha “semmi olyat” nem írt?
2022. márc. 5. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!