Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy futár felhasználhatja a...

Huszonegyedikszázad kérdése:

Egy futár felhasználhatja a telefonszámom önös célra?

Figyelt kérdés
Sms-t írjon, vagy felhívjon (NEM a rendeléssel kapcsolatban)? A honlapjukon azt olvastam, hogy ilyet nem tehetne…

2022. márc. 3. 01:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak ilyen.
2022. márc. 5. 18:32
 12/18 A kérdező kommentje:
Elhívott kávézni. És az emberek 98%-a szerint ez tök cuki, és milyen bátor dolog. És ez nagyon elbizonytalanított, hogy valamit én látok rosszul…
2022. márc. 6. 14:52
 13/18 Noren1989 ***** válasza:
71%
Nem, ez nem cuki.
2022. márc. 6. 14:57
 14/18 qkker1 ***** válasza:
76%

"Elhívott kávézni. "

Csak egyszer írt, vagy folyamatosan zaklat?

Egy még belefér, de ha nemet /vagy semmit/ mondtál neki, onnantól ne írogasson.

2022. márc. 6. 15:00
 15/18 anonim ***** válasza:
77%

Jogilag nem teheti meg, és ha jelzed a felettesének, szinte biztos, hogy úgy letolják mint szódás a lovát, vagy még valószínűbb, hogy azonnal elbocsájtják.

Ha ezt rendszeresen, sok ügyféllel megteszi, akkor meg is érdemli - ha te voltál az egyetlen, akkor esetleg érdemes humánusabban hozzá állni és megmondani neki, hogy nem, többet ne hívjon, ne írjon, mert jogi következményei lesznek.

Én, ha nincs előzménye a dolognak - tehát nem volt kiszállításkor összemosolygás, valami ilyesmi, akkor biztos, hogy a munkáltatója felé jelezném.

2022. márc. 6. 15:00
 16/18 anonim ***** válasza:
28%
Abban nincs semmi törvénytelen, sértő vagy szabályellenes, hogy kávézni hívott. Az, hogy erre a telefonszámodat használta? A helyében mit tettél volna? Te döntöd el, hogy adsz-e neki esélyt.
2022. márc. 6. 15:14
 17/18 A kérdező kommentje:

Nem tudom, írt e másoknak is.

Hát nyilván megköszöntem a kiszállítást, és mivel eladó vagyok nekünk “muszáj” cukinak lenni a vásárlóval, elképzelhető, hogy pont jó kedvem volt akkor, örültem a kajának is, nyilván.

Azóta nem ir, a zavarásért elnézést kért- a telefonszámomért nem.

15- ő rohant tovább, mintha vernék, én meg azt sem tudom, hogy kell flörtölni…😅

2022. márc. 8. 08:00
 18/18 anonim ***** válasza:
Jézusom, neked megtévesztő a neved. Te középkori nevelést kaptál.
2022. márc. 14. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!