Ha "Z" betűvel a ruhámon járok az utcán, akkor lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
Fehér Z betűvel. Többek közt ez volt Zorró névjegye is. Én festékkel festett nagy Z betűvel járnék. Lehet ebből baj?2022. márc. 10. 13:37
11/34 anonim válasza:
Ha ukrán menekültekkel vagy itt dolgozó ukránokkal futsz össze nagy valószínűséggel helybenhagynak.
12/34 anonim válasza:
Igen az ukránoknál ez az elintézési mód. Verjük meg a kárpátaljai magyarokat, verjük meg egymást a parlamentben, verekedjünk magyarországon is, mert hát menekültek vagyunk.
Ezeket akarjuk felvenni az unióba ?
Aztán ha valaki őket veri el rendesen akkor az rasszizmus idegengyűlölet, putyin emberei.
13/34 anonim válasza:
#12 ferdítés, általánosítás, előítelkezés, képmutatás, hazugság.
14/34 anonim válasza:
Ez mondjuk az ukránok részéről mekkora okos elintézési mód...lásd benzinkutas tag...kitoloncolják otthon meg dezertőr lesz..wow
15/34 anonim válasza:
Én leköpnélek téged, nagy darab vagyok szóval megtehetem
16/34 anonim válasza:
Majd azt mondod szereted Zorro-t
17/34 anonim válasza:
Írd elé, hogy “Fides” , és nem lesz gond.
20/34 anonim válasza:
Ha Gyurcsányék hatalomra jutnak, ez is tiltott önkényuralmi jelkép lesz. Egy betűvel kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!