Ha "Z" betűvel a ruhámon járok az utcán, akkor lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
Fehér Z betűvel. Többek közt ez volt Zorró névjegye is. Én festékkel festett nagy Z betűvel járnék. Lehet ebből baj?2022. márc. 10. 13:37
1/34 anonim válasza:
Azt fogják hinni, hogy orosz tank vagy.
2/34 anonim válasza:
Manapság bármiből lehet baj. Mivel teli van ország Ukrajnából menekültekkel, ki tudja...
4/34 anonim válasza:
Megtámadnak az ukránok. Esetleg megölnek. Azt meg neked kell eldöntened, hogy ez neked baj-e.
5/34 anonim válasza:
Pont 1-2 napja volt ebből verekedés egy benzinkúton.
Igen, lehet belőle baj.
6/34 anonim válasza:
Szegény zorrot én is sajnálom. Meg a Zupermant is.
7/34 anonim válasza:
Például ha velem jönnél szembe, én lendületből köpnélek le.
8/34 anonim válasza:
Azt fogják hinni rólad hogy ostoba putyin szimptizáns vagy aki egy tetű gyilkos diktátor, aki elnyomja az orosz népet és most már az ukránok életét is megnyomorította. Remek példakép mondhatom.
9/34 anonim válasza:
Semmi bajod nem lehet.
Max. pofán vág egy idegesebb természetű ukrán menekült, de azt meg nevetve kibirod, nem?
10/34 anonim válasza:
Úgy válaszolj a 9-es kérdésére, hogy 2x végig gondolod, sokan látják itt a választ és ők is elgondolkodhatnak ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!